Sunday, November 29, 2009

Musim kenduri...








Asslamualaikum w.bt. dan salam satu Malaysia…huhu..agak skema..

Entry kali ni agak tidak mempunyai isi penting apa2pun..just nak cerita ja…hihihi

Seperti yang kita tahu, time2 cuti sekolah macam ni memang banyak sangat kenduri. Mcm2 jenis kenduri ada yang kahwin, berkhatan, dan xlupa juga kenduri korban.. bulan ni, boleh jimat duit la…hahaha..

Nak dijadikan cerita, ada skali tu samapi 5 ,6 kenduri… jenoh bak kata org kedah…hahaha… tapi dan p 2,3 ja…hmmm….sory kpd yang lain….

Tapi aritu time bru je sampai umah dari cuti sem, ada kenduri sepupu… kenduri ni mmg la kena pergi..sepupu rapat katakn…tugas ak aritu amik gambor je..so xsusah sgt la…tapi nervous gak sbb first time amik gambar kawin..yang paling qhisau, ak la yang jadi main cameraman utk aritu…takut pon ada..buat2 gambar tak cantik, kesian kat pengantin..heheh..ak bknya pro sgt…just tekan2 ja… tapi apa2 pon ak cuba setakat mana mampu… akhirnya Alhamdulillah, ok la… tapi xde la nak standing mcm cameraman yang pro2…ini la beberapa hasil gmabar camera pinjam.. credit to abg ipar sbb bg pinjam camera… huhuhu


5 comments:

Useriez said...

ada gaya~

kakak said...

cun.. kalau banyak dapat job, lagi advance la.. good job..:)

marinata said...

keep it up!
pict yg 2nd tu cam classic..smart2..huee~

nabil said...

to useriez: huhuhu..gaya yang penting..
to kakak: camera pinjam..t ada modal ble cari job skit..heheh..
to marinata: baru belajar jew..tq2..

chocolatpontostory said...

pic kamu menarik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...