Thursday, December 10, 2009

SekiTAr RayA AidiLadha 20o9












salam satu malaysia...

walaupun raya dah lepas, tapi rasanyaxsalah kalau nak letak gambarr time raye... :)

sebelum nak balik johor, saje la boring2 dok umhxtau nak buat pe, so mengedit gambor je la...

so selamat melihat gambar(ape punya ayat da)... :)

bye2..

p/s: shooter by a.pit,a.mirul,nabil
p/s/s: maaf gambar kurang sharp sbb telah di compress...

14 comments:

riBEna said...

cantek time gamba kat sawah tuh
siyes!
=)

nabil said...

o0o0 gambar tu kat dgn airport alor setar...
tq

nur hidayah isa said...

nabil yg pakai bj oren tu eh?

nabil said...

agak2???huhuh

Anonymous said...

cntik gambar awak...

sniffa93_aznil4eva said...

semart lorh:)

nabil said...

to sniffa 93--> tq..mane smart?

Ery Farieha said...

chantek2~~
rajen edit2 ek :D

nabil said...

to ery--> thanks..tak la rajien sgt..bile ade free time jew..hihihi

naim said...

akak solo lagi ke???hehehe
gurauan pagi..hehehe

nabil said...

hahah...dah kawin la...dah ada anak sowang..huhuh

sniffa93_aznil4eva said...

semua semart:)

nabil said...

to sniffa93--> tq..

Anonymous said...

pengkritik bebas:

mula2 tak perasan jugak 'model' kat dalam gambar tepi sawah tu..haha. bila ckp gambar tu kat airport, baru tgk balik n teringat..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...