Sunday, October 25, 2009

cuTi timE


assalamualaikum w.b.t..

Dengan ini sy mengumumkan blogers blog ni akan bercuti dari 26/10/09 -11/11/09 kerana masalah yang xdapat dielakkan..hehehe.. finale maa..

sehubungan dgn itu, sy meminta maaf kerana masalah ini. walaubagaimana pun, urusan jual beli(brotherhood) masih boleh diteruskan..

wasalam...

Saturday, October 17, 2009

AGM kelab iqra' ke 15

--> suasana ketika meeting...

--> bendahari agung yang pening kepala...

--> bekas presiden

-->kami setuju...

--> press turun padang

--> bacaan ikrar oleh new pres...

--> ikrar oleh penggerak2 baru...


-->technician yang buat2 sebok



Assalamualaikum w.b.t...



Barisan Majlis Tertinggi yang baru untuk tahun 2010.

Presiden:
Ahmad bin Mustafa Din

Timbalan:
Mohamad Amir Imran bin Mohd Hasli
Nur Izyani binti Dzulkipli

Setiausaha:
Azizi bin Johari
Izzah Atiqah binti Norkhair

Bendahari:
Mohd Hafiz bin Mohd Noor
Tasneem binti Nasharudin

Thursday, October 15, 2009

Manusia , Malaikat , Syaitan


Manusia - Eh, dah subuh dah?
Malaikat - bangunlah wahai anak Adam, tunaikan
solat subuh mu ....
Syaitan - Alahhhhhh, kejaplah, ngantuk
ini... awal lagi nie?. zzzzzzzz


Manusia - Nak makan, laparlah ??
Malaikat - Wahai Anak Adam, mulakanlah dengan
Bismillah...
Syaitan - Ahh, tak payahla... dah lapar ini !!
mmm.. sedapnyaaaa? .

Manusia - Hari ni nak pakai apa ye?
Malaikat - Wahai anak Adam, pakailah pakaian yang
menutup aurat..
Syaitan - Ehh, panaslah, takde style langsung,
nampak kampung!!!

Manusia - Alamak, dah lewat!
Malaikat - Bersegeralah wahai manusia , nanti
terlewat ke pejabat..
Syaitan - Ahhh? awal lagi? mmm.. aaahh? suruh si
X, punchkanlah?

Manusia - Azan sudah kedengaran.. .
Malaikat - Wahai anak Adam, bersegeralah menunaikan
kewajipan
Syaitan - Baru pukul berapa.. rilex lah.. awal
lagi nieii?.

Manusia - Eh, eh... tak boleh tengok ini, berdosa...
Malaikat - Wahai anak Adam, alihkanlah pandanganmu,
sesungguhnya Allah Maha Melihat dan mengetahui !
Syaitan - Perggghh... best tu... . rugi ooo kalau
tak tengok nie..

Manusia - Saudaraku sedang melakukan dosa
Malaikat - Wahai anak Adam, cegahla ia..
Syaitan - Apa kau sibuk? Jangan jaga tepi kain
orang, lantaklahh? .

Manusia - Elok kalau aku sampaikan nasihat ini
kepada orang lain
Malaikat - Wahai anak Adam, nasihat-menasihatil ah
sesama kamu..
Syaitan - Sendiri pikirlah, semua dah besar,
buat apa susah2... pandai2lah?

Manusia - aku telah berdosa..
Malaikat - Wahai anak Adam, bertaubatlah
kamu, sesungguhnya Allah Maha Pengampun. .
Syaitan - Tangguhlah dulu, lain kali boleh
bertaubat... lagipun muda hanya sekali.... rugila.
.. (kalau sempatla)

Manusia - Kalau pergi, mesti seronok!
Malaikat - Wahai anak Adam, kakimu ingin melangkah
ke jalan yang dimurkai Allah, berpalinglah dari
jalan itu ...
Syaitan - Jangan bimbang, tiada sesiapa yang
tahu... Jomlahhh?

Manusia ? Uuhhh? letihnya arini.. tak solat lagi
nieee?.
Malaikat - Wahai anak Adam, taatilah Allah dan
RasulNYA, kebahagiaan di dunia dan akhirat untukmu.
Solat itu wajib bagimu...
Syaitan - Hey anak Adam, ikutilah aku, kebahagiaan
di dunia (sahaja) dan kebahagiaan diakhirat (jangan
mimpilah!) untukmu...

Monday, October 12, 2009

BrotherhoodArts MEGASALE !!!





















Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakaatuh;

Post kali ni ditujukan kepada sesiape saje yng berminat untuk membeli baju islamic keluaran brotherhooodarts. Kenapa saya jual? ok,untuk pengetahuan, saya merupakan agent yang berdaftar dibawah broart. So,sesiapa yang berminat nak beli bju ni, boleh tempah melalui sms, email dll. Golongan sasaran adalah pelajar2 UTM skudai. So, jgn tunggu lagi.order jew.. Berikut adalah detail harga broart:

Muslim T female = RM38
Muslim T male = RM26
Cool Badges = RM3.90
Arm Sleeve = RM14.90

Pelanggan yang dirahmati Allah s.w.t;

Bismillahirrahmaanirrahiim;

Kami mengumumkan jualan MEGASALE bermula hari ini 13 Oktober sehingga 31 Disember 2009 iaitu tempoh jualan selama hampir 2 setengah bulan.

Jangan lepaskan peluang diskaun tertinggi yang pernah kami tawarkan dalam sejarah urusniaga Brotherhood Arts sehingga 40% untuk produk Muslim T.

Diskaun MEGASALE

Muslim T dan ArmSleeve
Pembelian 1 hingga 49 unit, Diskaun 25%
Pembelian 50 hingga 99 unit, Diskaun 30%
Pembelian 100 unit dan ke atas, Diskaun 40%

Cool Badges
Pembelian 1 unit dan ke atas, Diskaun 70%

Bookmarkers
Pembelian 1 unit dan ke atas, Diskaun 75%

p/s: harga shipping ditanggung oleh customer.

Saturday, October 10, 2009

LaYlu IQrA' '09
















p/s: kepada sesiapa nak soft copy gambar2 lain ble inform kat saya..
: minta maaf gambar kurang memuaskan.

Thursday, October 8, 2009

I Love Aloq Setaq Shirt



salam...

khas untuk org2 kedah...
mai pakat2 tengok design baru...
baik punya...
huhuh...

PRICE:

RM25 for short sleeve
RM27 for long sleeve

3XL (Need to add extra RM3)
4XL (Need to add extra RM4)
5XL (Need to add extra RM5)

MATERIAL:
100% Cotton
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...