Tuesday, January 26, 2010

KuncI bukAn sebarAng kunci..








salam semua...

walaupun dalam mood malas sgt nak update blog, tapi xpe la...update je la walaupun xseberapa...lagi pon nak update xde idea...hehehe...actually minggu ni amat sebok la..tadi baru ja habis test micro p...aduh..lega rasanaya...so, mood mlm ni utk tido awal je sebenarnya...tapi sebelum tido nak share gambar kunci...


ala, gambar kuci je??baik xpayah...semua org ada kunci...hehehe...ok, kunci ni agak special...specialnya kunci ni,harganya mencecah jutaan ringgit...haaaaaaa....cemaskan dgr...hahaha...


ok.seneranya kunci yamg di maksudkan adalah kunci kereta2 mewah...tgk kunci pon dah ble tahu kete cmna...mesti mahal mampus...kunci dia pon dah gempak habis la...ok.ini je utk perkongsian hari ni...bye2..


p/s: kredit to isu hangat/belalang



10 comments:

Aidi-Safuan said...

huhu...kunci pon da mahal. hilang sekali, nak ganti jenuh jer.

nabil said...

hahah..betul2 tu aidi...

touyakaruma said...

kunci pun kunci laaa

nabil said...

hahaha...xde idea la...

deusXmachina® said...

cett
rembat artikel isu hangat lak
erk888

::FAIZ FARISH:: said...

Gambar pertama tu kunci apa plak?

ezzati said...

kunci kete besar sgt la..xleh ke reka kecik sket

miss lolly a.k.a luvfareda said...

aku yg selalu lupa kunci bilik. HUHUHU

Syida Shukor said...

nama pun kereta mewah , kenal kunci dia pon mewah sekali (;

Anonymous said...

pengkritik bebas (aman):

kunci moto lebih kecik daripada kunci kereta. mungkin sebab moto lebih kecik dari kereta. sapa tahu saiz kunci kapaL?? tak kisah la titanic ka kapal selam ka..hoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...