Wednesday, March 24, 2010

AwArd Ape Ni?



Salam semua rakan2 bloggers...
Lama jugak saya rasa tak mengupdate blog...huhuh..bz katakan..esok petang ada test digital communication..study ntah ke mna lagi..pasrah je la esok..huhuh...

ok, entry kali ni nak cakap pasal award??award ape benda plak kan?Anugerah bintang paling popular ke???xde la..sebebnarnya saya dapat anugerah BEAUTIFUL BLOGGER yang sama dari 2 orang bloggers yang berbeza...wah...untuk makluman, anugerah ni diorang bagi dah lama..tapi disebabkan masa, terpaksa la tangguh dulu untuk menerima..So sekarang dengan tangan terbuka saya menerima anugerah ini...Cewahhhh...perasan popular la plak dah Mr Potter nie..huhuh...Owang yang pertama bagi award ni adalah cik bena dan orang ke2 adalah cik izryn..huhuhu..

Nak dapat award ni ada syarat la plak...syarat dia adalah kena bagi tahu 7 bnda tentang diri saya...so, 7 benda tentang Mr potter adalah,
  1. tak minum air soya
  2. tak makan makanan yang pedas
  3. pendiam(ye kew)
  4. budak baru belajar main blog
  5. kuat tido kot
  6. suka main bowling walaupon tak pernah strike..hehehe
  7. ape2 je la..heheh
Pastu nak pass award ni dekat kawan2 lain plak..tapi ada yang dah dapat award seperti CikTi, Nabiel, dan lain2..tapi xpe la..bagi dekat yang tak dapat lagi...so, dengan ini ak nak hadiahkan award ni kepada owang nie plak,

  • kak pah
  • effy
  • aizuddin
  • dayah
Syarat dia macam biasa le ek...bagi tahu 7 perkara tentang diri masing..itu jew..bubye...

9 comments:

fiD said...

wah! ramai ek dapat benda nie, hehe

a1zudd1n said...

thanks tapi aku busy nak test signal sok..kalau free aku update..ada tag kat aku pun tak buat lagi..huhu

btw..tak nak hyperlink nama aku ke?hehe

nabil said...

fiD

yup..ramai dapat...huhuh.. :)

.::WaNiE::. said...

ehhh apasal xminum soya ??? hehehe

nur hidayah isa said...

huhu first time dpt award..xde sape nk bagi..hehehe..thank u yer...

waa hilang 1 nikmat tak makan pedas..sedap tu..

nabil said...

.::WaNiE::.

soya xbest la..bau dia tue..huhu

nabil said...

nur hidayah isa

huhuh...welcome..
xkesah pon..huhuhu.. :)

starsyeea said...

ada apa dgn soya senarnye yg taley masuk tekak kite huh? huhu...segeng bukan pggemar soya...hrp mklm.

aizuddin.com said...

award dah setel..usya cni http://is.gd/bXI3P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...