Tuesday, March 16, 2010

“I’m Going to the Gatsby Deodorant Street Fair”




Salam kepada semua rakan2 bloggers…

Selesai sudah test micro processor yang amat mencabar…heheheh..eh, ape plak tiba2 teringat pasal test..ok, back to the main topic…ok, sedikit intro ye..Pada hari ini, saya ada test yang habis pukul 6.50 petang..ble jawab ke? favourite question org akan tanya..heheh..so bila dah habis test, mahu la balik ke kolej..tiba2, ade road block ka rusuhan ke ape ntah....dalam hati, apekah ini??aduh..serabut..dah la xleh jawab tadi..(opss kantoi sudah)..hehehe…nak kata road block bukan, ramai ja org kat bawah..rupa2nya, semua orang diarah kosongkan block sebab Kementerian kesihatan Malaysia nak berfogging…

Dengan keadaan tension,saya menunggu di bawah sampai la maghrib..so, tanpa naik ke bilik, terus solat..then kawan ajak, weh jom g mkn luar?ok..beres..terus g mkn..balik mkn, solat isya plak kat surau..pastu ada message dari customer, ada mane en. Nabil?sy pon cakap la, ada kat surau..so dia tunggu la di depan bilik sehingga saya habis solat..pastu, soal business bermula..sembang2..selesai la semuanya..pastu baru dapat check email, tengok2 dapat email dari nuffnang, anda terpilih…dot…dot…dot…bnde apekah ini???Jawapanya adalah di perenggan yang bawah..ini hanya intro….hahaha..

Ok..sebenarnya, saya terpilih unutk satu projek dibawah nuffnang..projek ni diberi nama Projek 400…400 ni kalau tak salah hanya 400 bloggers sahaja yang dipilih..Projek ni bile???ok, projek ni berlangsung pada 17 April 2010(sabtu), bermula pada jam 10 pagi hingga 5 petang di ruang legar, Ground Floor Berjaya Timesquare, Kuala Lumpur.Dengan kata lain, projek 400 ni adalah anjuran Gatsby Deodorant yang disambut secara besar-besaran. kesemua peserta Projek 400 akan menghadiri ‘Street Fair’ ini bersama. Terdapat juga pelbagai gerai mainan yang akan didirikan semasa ‘Street Fair’..

Itu je ke?apa yang bestnya, street fair ini adalah hadiahnya..hadiah untuk lucky draw gempaq la..harap2 saya dapat cabutan lucky draw nie..heheh..nak tahu hadiah dia? Antara hadiah-hadiah yang bakal dimenangi melalui cabutan bertuah adalah barangan elekteronik, komputer,telefon bimbit dan baucar tunai berjumlah lebih dari RM 15,000!..wau!! mantop kan..hehehe…



Kepada yang jarang turun KL atau warga filipina or Singapore yang tak pernah datang KL, mesti Tanya bagaimana cara untuk ke ‘Street Fair’??? Salah satu cara, boleh naik mana2 stesen monorail dan berhenti di stesen imbi..ingat tau, stesen IMBI…then, berjalan kaki beberapa langkah dah masuk ke dalam times square…mudah kan??kalau agak2 sesat juga, tengok la GPS or google map..hhehehe..


Kepada orang2 awam yang berminat dan nak tahu lebih lanjut lagi tentang ‘street Fair’ ini,boleh la jengok2 kat sini… www.gatsby.com.my/streetfair..

kEpada yang terpilih, kita jumpa di sana

23 comments:

epulafea said...

hakhakhak..
akhirnya entri ini keluar juga..
jumpa di sana!!

hans said...

owh,aku memang xsempat join benda nih

bidadarihijau said...
This comment has been removed by the author.
bidadarihijau said...

nak ikot jugak...tp xterpilih..so ikot g main kat timesquare jek la..hahah

::FAIZ FARISH:: said...

Wah bestnya

nabil said...

epulafea

hehehe...ok
jumpa si sana..
napa xleh buka link ni???

nabil said...

hans

ko dapat gak ke?
nape plak bro?finale exam ke?

nabil said...

bidadarihijau

huhuu...

bellar0ssa said...

wah kau terpilih nabil? kagum~

cikTi said...

besnye sbb btuah,.
cikti x tpilih pon,

tp mcm nk pegi jgk,.
hua3

cik EPAL said...

jumpa di sana. haha (poyo je)

nabil said...

bellar0ssa

sape2 je boleh terpilih...huhuh..
nasib je kot..

nabil said...

cikTi

cikti dapat tak email yang first dia antar??
jom ar pergi..
kalau tak salah boleh je bawa kawan sowang..
tapi duit poket utk sowang je kot..huhuh

nabil said...

cik EPAL

dapat gak ke cik epal?
ok..jumpa di sana...
huhuhu

"Zeeva Avee" said...

tahniah dpt..hehe~

kite xdpt pown...huuu~
=)

nabil said...

"Zeeva Avee"

tq...mungkin nuffnang tak email lagi kot..
tunggu je la..huhuhuh

hajime said...

nabil mantap siot~~

epulafea said...

maaf link tiada kerana bukan platform blogspot.com jadi link tak keluar..
hmm sepatutnya pilih option comment as: name/url.

sudah dapat invitation ke gatsby street fair?

jumpa di sana! hiks!

nabil said...

hajime

mantap apenye..huhuh...

nabil said...

epulafea

dah dapat...ok..jumpa di sana...huhuh

-ROCKprincess- said...

I'm going too...
c ya there..
I hope...
huhu...

a1zudd1n said...

ko pergi ke?gud luk la...
baru lah nice skit template ni..huhu

job said...

情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,做愛

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...