Friday, March 26, 2010

KerEta baru Datuk Lee Chong Wei

Salam kepada semua bloggers...
Maaf minggu yang amat sebok menyebabkan tak dapat update blog sekerap yang mungkin...tapi xpe, di kesempatan ni, saya nak update benda yang mungkin dah lama.Tapi jgn ingat bnda yang lama org semua dah tahu..ada ja bnda yang lama org tak tahu lagi..

so, kepada yang tak tahu lagi, boleh la tgk2 entry nie..kalau yang dah tahu, klik2 la nuff kat sini...heheh.Entry kali ni nak bagi tau semua tentang kereta baru wira kita..sapa tak kenal dengan jaguh badminton dunia??untuk pengetahuan, Datuk dah beli kereta baru..Keta lama tak pasti plak jenis ape..yang pasti, kereta baru ni adalah kereta kegemaran remaja2 yang kaya zaman sekarang iaitu Nissan GTR tuned up car by M7 japan.wa...mantap ma...harga kalau tak salah Rm500ribu ke atas..huuh...Ada juga yang saya dengar2 kata, patut la Datuk main semangat giler time All England..rupa2nya nak bayar duit kereta..heheh..tapi itu lawak je..jgn marah ye datuk...nanti tak pasal2 kena tangkap..ok..itu je utk kali ni..Enjoy the picture by Mutiara Motors Sdn Bhd..

Tunjuk ajar dari wakil Mutiara motor..




Selamat jalan semua..vroOm,,..
Nak balik dah nie..hmm

33 comments:

@ku d! sin!e said...

lawanyer...
aku x beli x mampu loh

ojato_marselo said...

perghh pas ni xyah men futsal..kite training men badmintn lak..bleh kaye kan ..heeee =.=

Useriez said...

fuh best.. main sukan ja dpt gelaran datuk.. pkai kereta mahal2~

.::WaNiE::. said...

ohoiiiiiiii gile lah

***aku xmo bayar cukai lhdn aku xmo bayar cukai lhdn

tak sanggup hahahhaha

[z@ck] said...

wow..
sangat sporty kereta tu..

nasib baik lee chong wei org cina..kalau melayu..dah lama aku ngorat..hahaha

Rye said...

kacak gile keta die...;)

FyZa said...

wah gla smart keta dia..nk 1!! ;p

::aMaD:: said...

pehhh..best gile jd lee chong wei.
tp i think he deserve it. he makes our nation proud.. =D

pak long said...

salam...
fuhhh...mati idup balik tak dapat pakai keter ni..hehehehe

hans said...

mak aih
gilabest
nih aku dengki dgn dato lee chong wei nih
esok practice main badminton la
hahaha

Lia3003 said...

canteknya;.kalau saya keje 10 thn blm tntu dpt kete tu

a1zudd1n said...

kaya gile

nabil said...

@ku d! sin!e

keta ni mahal2..datuk2 mampu la kot..huhu

nabil said...

ojato_marselo

hahaha...
betul3...pakat2 semua main badminton..huhuh

nabil said...

Useriez

hahaha..tau tak pa...pasni main2 ja dah ble jadi kaya...xpayah blajar tinggi2..

bellar0ssa said...

nak gak keta cmtu..adeh jeles dowh.

odagiri said...

bes bes.free! haha

Nikel Khor said...

i love tat car...emm...i wish i can play badminton till international too

GeuMJanDi :)) said...

uishhh....bile loh nk merasa nek kete ni..tk dpt beli...dpt naek sekali sudah...he he he

nabil said...

::WaNiE::.

kalau xmo bayar,xpayah pakai kete la..heheh

nabil said...

[z@ck]

zack,dia dah ada awek la...
main badminton gak...huhuh

nabil said...

Rye

keter je ke?tuan dia pon boleh tahan la kacak..hehehe

nabil said...

FyZa

tau xpe..jeles giler tgk..huhu..pasni terus blajar main badminton..hahaha

nabil said...

::aMaD::

betul2..dia layak la pakai kete cmtu..dia memang power...

nabil said...

pak long

wau..mane nak tau kot2 anak paklong bagi hadiah nanti2..hehehe

nabil said...

hans

hahaha..ak tengah practtice dah nie..
bila nak lawan nie?huhuh

nabil said...

Lia3003

so,pasni tak payah kerja..pergi main badminton plak..heheh

nabil said...

a1zudd1n

dia memang kaya...
asik2 menang ja...huhuh

nabil said...

bellarosa

nanti beli la satu..Dr rasanya takde masalah kot nak pakai kete cmni..huhuhu

nabil said...

odagiri

free??dia guna duit dia la..mana ada free..hhuh

nabil said...

Nikel Khor

waaa..bagus2.. :)

nabil said...

GeuMJanDi

betul2..boleh bawa kejab pon dah best sgt kan...huhuh

kazirinkato said...

aku pernah teserempak dengan keta dia ni...hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...