Sunday, March 21, 2010

New branding : Mr potter

My new template..
Salam kepada semua rakan2 bloggers..
minta maaf minggu ni adalah minggu yang agak busy...
kepada yang masih tak terima kunjungan balas dari Mr potter,harap tunggguuuu...hehehe..

ok,kat sini Mr potter nak minta padangan tentang new template blog nie..ok ke tak??too simple ke??or apa2 je la...Kerjasama anda semua amatlah dihargai..

Sekian saja untuk first entry template baru...huhuhu

23 comments:

[z@ck] said...

for me..better kalau ko letak template yg kosong..xda jalur2 tu..coz ada masalah nak baca post ko..x berapa nak nampak..itu je la..

=)

nabil said...

dalam proses mengedit...

hans said...

dah okay dah macam nih
aku suka

akiN aMar said...

wah.ok jer..
cOol gak..:)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

c0mel2 :-)

like yg ni =)

MAM said...

buat header yang cool plak! :-)

nabil said...

hans

huhuhu...ak blasah buat je ni.. :)

.::WaNiE::. said...

template adalah just nice :)

ザ-sylver-shooter said...

header??

Noraide said...

mantap la bro dah siap pun template nyer..congrate dah mntap main html dah skang... :)

nabil said...

akiN aMar

cool??huhuh..tq..memang tujuan asal nak bagi nampak sejuk je mata memandang..tapi ntah jadi ke tidak..huhu

nabil said...

miss lolly a.k.a luvfareda

wa..akak femes dah komen lagi...tq yew akak..hehe

nabil said...

MAM

header?next time kot..masa tak mengizinkan..heheh

Ery Farieha said...

wewiitt~

cikTi said...

dis new template,,i like,.

corak kayu2,.mcm klasik.,.

nabil said...

.::WaNiE::.

tq..

nabil said...

Noraide

xde la..biase2 jew.huhu

nabil said...

Ery Farieha

huhuhu...

nabil said...

cikTi

i like too...huhuh
bukan klasik la..retro jew..heheh

Ikin said...

semakin mantap page!
congrats. :)

nabil said...

Ikin

biasa2 jew..huhu

nabil said...

Ikin

biasa2 jew..huhu

bidadarihijau said...

nabil punye pasal, sume ok punye...hahaha(sedang mengambil hati)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...