Monday, March 15, 2010

terima kasIh nuffNang





Salam kepad semua bloggers...

Saya rasa minggu ni adalah minggu buffered kot...banyak je entry yang tulis pasal buffered earning..so, di kesempatan ni, tadi time buka account nuffnang tiba2 tengok ada buffered earning..waa.a...tekejut jugak sikit sebab kali pertama dapat nie..nak tahu apa itu buffered earning??try search la kat google..hehehe

Terima ksih nuffnang sebab masih sayang kat saya setelah prestasi yang teruk bulan lepas..Awal2 tu memang dah pasang niat nak gugurkan status glitter..Saya dalam proses untuk apply innity plak..tapi disebabkan masih sayang dekat nuffnang, saya stay dulu la hajat nak gugurkan status glitter..

p/s: maaf entry kali ni pendek dan tak memberikan sebarang input untuk anda..hehe

60 comments:

Supia Chao said...

Wow, I wonder when i my turn to get buffered earning. >,<

Mr Kamikaze said...

Wah...bestnyer...gua dah lama x dpt buffered..

saya_arief said...

waa..dapat dua tuh..
tahniah...

atreyu strange said...

sikit2, lama2 jadi kaya!! hahaha..

fiD said...

aku pon dapat,hehehe

innity, susah lah,hehe

helena's said...

tak dapat,,iskkk

::FAIZ FARISH:: said...

Nuff aku slalu tido. hm

aisyah ^^ said...

jelesnye...

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

me too.
nuff asik tito jek..koma kot..~

nawal said...

mmg ramai dpt buffered! jeless ooh!

pe lgi blanje org kfc!

"amethystchemiz" said...

gedik ayam..x faham..explain sikit apa glitter n buffred tu??

Nabiel said...

bro..
bler nk blanje wa?hehehe

Ery Farieha said...

tahniah
sila tgk entry terbaru aku jgk
hahahahaah =P

DaHLia said...

percayalah, hijau lebih membahagiakan... :)

tapi dapat buffered tu memang rasa besh gila kan..

zida said...

haahha same la mcm sy.
;)
tape. sikit-sikit lame lame tak jd bukit, tp jadi banyak kan.

kisahsensasi said...

wow.... sempoi la bile dapat buffered earning....

kisahremaja said...

sure visitor bro nie banyak giler kan.....

bidadarihijau said...

kalau dh boleh cash out, belanje kat meranti pon jadi la..hahaha

zeila said...

act..sy tak tau pe buffered tu...
sy da byk gak iklan kat c2 tapi earning naik sket je..nape ek...

cikTi said...

bnyk mne dah nuff??

~ نورحياتي ~ said...

tahniah..da brp da?? :)

n@m@n said...

haa..betul tu..musim buffered..chekgu dapt 5ketul..hoho

nabil said...

Supia Chao

heheh...may be one day..
wait and see..
never give up.. :)

nabil said...

Mr Kamikaze

wa..bor memang otai la..
saya baru first time..
tu yang kerek sikit nie..heheheh

nabil said...

saya_arief

2 je pon..
btw, tq ye.. :)

nabil said...

atreyu strange

betul2.. :)

nabil said...

fiD

tahniah jugak bro..
innity memang susah..
tapi kena kerja keras sikit..
belum cuba belum tahu... :)

nabil said...

helena's

sabor2...next time mungkin your turn .. :)

nabil said...

::FAIZ FARISH::

sama la kita..nuff ni pelik sikit..tak tahu nak cakap cmna..
mmmm...

nabil said...

aisyah ^^

no need to jeles...
ramai org dapat..
tapi saya je xcited sikit..
hehehe

nabil said...

.cikfasya.(◕‿◕✿)

hahaha..kadang2 koma..
kadang mati terus..
kadang2 hidup kembali...
huhuh

nabil said...

nawal

betul2..ramai dapat..
kfc je ke??
xde yang mahal lagi??heheh

nabil said...

"amethystchemiz"

xpaham??xplain,
pegi google, search la sendiri..hehehe

nabil said...

Nabiel

cikgu la kena blanja murid..
murid jarang la nak blanja cikgu..huhuh

nabil said...

Ery Farieha

ele...dah tgk..
tahniah jugak :)

nawal said...

x de yg mahal lgi??

okeh, banglo sebijik, dgn lambogini, croc size 7 due pasang,beg lvsatu

cukop ah tu

:)

nabil said...

DaHLia

hijau coming soon...
dah pernah dapat check dari hijau tak???

nabil said...

zida

waa...kita serupa..
tahniah too :)

nabil said...

kisahsensasi

first time ma...
kerek sikit nie :)

nabil said...

kisahremaja

xde la banyak gile..
maintain bagi lebih 100 pon dah ok.. :)

nabil said...

bidadarihijau

meranti je?apa best kat situ..hahaha

nabil said...

zeila

xpe2..sikit lama2 jadi banyak. :)

nabil said...

cikTi

ade la sikit2...
lepas la kalau nak beli teh ais satu..
heheh
cikti lain la..huhuh

nabil said...

~ نورحياتي ~

sikit je...
tapi boleh la... :)

nabil said...

n@m@n

wa.a...lagi otai..
tahniah :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

same rr. minggu lepas dapat buff gak *eheh. heheh ;D

bidadarihijau said...

meranti pon ok pe...xpon singgah selalu la jom...
hahahah

nabil said...

nawal

amboi3 cik nawal...
ini dah mahal banyak nie..hehehe..:P

nabil said...

miss lolly a.k.a luvfareda

waa..otai dah comment..takut la..hehehe..:P

nabil said...

bidadarihijau

meranti tak best pon...
singgah selalu??macam pernah dengar..
tapi xtahu kat mana..mmmmmm

bidadarihijau said...

lor..kat danga la..
thu la asyik mkn kat k11 tu jek..haha

nabil said...

bidadarihijau

minta maaf..tak pernah pon mkan kat k11

From The News said...

waaa...bestnya dapat buffered...
camne ekk?

ManGkOk cHentA ♂ said...

ngee...x paham la sebenanye nuffnang ngn buffered tu ape...

nabil said...

From The News

best jugak la sikit..hehehe...
maintain traffic bagi atas 100..
tapi kadang teory ni tak le guna jugak..huhuh...

nabil said...

ManGkOk cHentA ♂

panjang gak kalau nak citer..
try search dekat google..
dah ramai sangat owang dok citer pasal nie..:)

job said...

情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,做愛

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

seri wangi said...

Memang jelous habis,seri wangi ni lagilah tak dpt apa-apa, biasa je. Blog tak ramai visitor dan following pun tak ramai, mana nak dpt BE?seri wangi tak kisah,sebab seri wangi kini semakin rajin menulis, dulu seri wangi memang suka menulis cerpen dan novel yg pernah dijual.

seri wangi said...

Memang jelous habis,seri wangi ni lagilah tak dpt apa-apa, biasa je. Blog tak ramai visitor dan following pun tak ramai, mana nak dpt BE?seri wangi tak kisah,sebab seri wangi kini semakin rajin menulis, dulu seri wangi memang suka menulis cerpen dan novel yg pernah dijual.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...