Monday, March 29, 2010

UTM AutoShow 2010

Salam kepada semua rakan2 bloggers...

Ahad (28/3/10), bertempat ni UTM skudai telah berlangsungnya Auto show dan juga Motor mania..Majlis ni adalah bersempena dengan Majlis konvokesyen yang ke 44.Oleh itu, saya buat kali pertamanya pergi untuk tgk Auto Show..Tapi kali ni pergi bebekalkan senjata,....hahaha..So, selamat menjamah gambar sebahagian daripada beratus2 keping gambar..

mercedes putih side view..
waja exzos berapi jugak..
kenari berbadan kayu..
engine mercedes putih
kancil transformer.
meter yang banyak sgt..huhu
2 biji wira pintu sayap..

wira pintu macam sayap..huhu

mercedes make up..
wAu!!berapi tue..Senang je kalau nak bakar ayam..hehe

speaker banyak tue..gegar habis!!
1 daripada beberapa buah viva yang bertanding..

kenari berapi..
P/s: Motor Mania esok2 baru update..
P/s: gambar kurang kualiti sebab kecilkan saiz .harap paham.

31 comments:

SweetyMui2 said...

suka yg kenari~!!! :))

a1zudd1n said...

gambar ak takde ke?haha

nabil said...

SweetyMui2

kenari mane?kenari kayu tu menang kalau tak salah..

nabil said...

a1zudd1n

gmabar ang?mmm...xde kot..hehehe

Ery Farieha said...

wahh
ade sayap tu best
hehehe

jfook said...

The one with fire is cool..

sunmenghao said...

tudia aih

udacun said...

hoho..best3x.. uda xsempat p ahad tu.. sbb keje yg terpkse disiapkan..rugi nyee.. but da tgk pic ni rase ok sikit..hehehe... yg konvo lepas.. ade kete mickey mouse.. kete hello kitty.. comei2..ahakss..

kete yg kuar api br nampak ni..hehhe..dulu xdee... pintu syap pon sameee..adehh

ojato_marselo said...

haha bgus2, ko post pasal kete..aq post pasal motor =.=

.::WaNiE::. said...

fuyooo macam macam adaaa :D

cikTi said...

kenari berbadan kayu yg paling menarik tertarik kot,.

nur hidayah isa said...

best nyer yg kuar api tu..kalo ade org langgar, trus kuar kan api je dr blkg..terbakar tros..hahaha

MyaFiza said...

tiap2 kali pesta konvo ni mesti ada pameran kereta.
kereta yg hias2 tu x de ke? slalunya ada. best tengok. cantik2 sumernya.
waaa...rindu nk g pesta konvo. nak makan keropok lekor. huhuhu...letak2 la banyak2 gambar lagi ekk. suka tengok.

nabil said...

Ery Farieha

best ke?kalau ble terbang lagi best..hhuhuh

nabil said...

jfook

huhuh... :)

nabil said...

sunmenghao

tudia knpa weh??
hehehe..

nabil said...

udacun

kete mickey tahun ni tak de pon kak..
semua kete ganas2..hehehe

kerje?psm ke?

nabil said...

ojato_marselo

hehehe..ni baru part keta la..
moto entry baru plak..hehehe

nabil said...

.::WaNiE::.

huhuhu...tahu xpe..
ini baru dalam utm..
kalau open kat luar lagi la...huhu

nabil said...

cikTi

betul2..
kalau tak salah,dia yang menang kot..huhu

Anonymous said...

pengkritik bebas (aman):

ishk3..agak-agak penulis la, mcmana keadaan kereta belakang atau moto yg ada kat belakang kereta yg keluar api tu?? huhu..

Toh said...

Wira paling best!

starsyeea said...

whoaa...sgt menarik...;)

ku tepikat ngn merc putih tu

sporty abes!

DaHLia said...

huh dasat aaa...apsal laa masa akak kat UTM dulu xdok autoshow ni..eiskkk

Anonymous said...

pengkritik bebas (aman):

akak kat UTM tahun bila akak? seingat sy tahun 2004 dah ada autoshow keluar api kot exzos ni..huhu

Anonymous said...

mana pic motomania ni?

nabil said...

pengkritik bebas (aman):

agak2? kalau nak tahu, bukan takat keluar api ja..bunyi pon kuar skali..punyi dia kuat nak mampus..seyes tak tipu...
mercun bola pon kalah..

tak dapat nak gambarkan...isk2..

nabil said...

Toh

wira best dekat pintu jew..hehehe

nabil said...

starsyeea

mercedes puteh tu ok la jugak..
tapi dia pandai buat nampak sporty..
rim bsor giler..huhuh

nabil said...

Anonymous

motomania?mmm...2,3 hari lagi..heheh..bz la..tapi gambar tak cun sgt..huhu..ape2 pon, tunggu...

job said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,正妹牆,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...