Tuesday, April 20, 2010

The Largest Bloggers Gathering with GATSBY

Salam semua kepada rakan2 bloggers..HArap semua dalam keadaan sehat yew...

ok, straight to the point, baru2 ni pada 17hbApril bertempat di Berjaya Times Square Kuala Lumpur telah diadakan satu program yang diberi nama The Largest Bloggest Gathering with GATSBY. Program ini juga adalah kerjasama antara syarikat pengiklanan terkemuka di asia pasifik iaitu Nuffnang.


ramaikan?tgh beratur utk daftar....

suasan ketika pendaftaran...
Seperti yang dijanjikan, Nuffnang akan memberikan RM50 kepada bloggest yang hadir. Setelah disemak di dalam account nuffnang sebentar tadi, rm50 telah dikreditkan..hehehe...ok, untuk pengetahuan semua, program ini telah mencatatkan satu record baru di dalam Malaysia book of Record kerana merupakan perhimpunan bloggest yang paling ramai..kalau tak salah, jumlah yang hadir lebihkurang 600 bloggers.

khas untk nuffnangers...phewit..
tidak jemu untuk beratur walaupun agak lama...heheh
Seperti biasa, pendaftaran peserta bermula pada pukul 10.00pagi. Peserta beratur mengikut abjad permulaan URL masing2..Semasa pendaftaran, bloggers dibekalkan dengan sebuah beg yang berisi sehelai t-shirt dan kipas.Semua bloggest dikehendaki memakai T-shirt merah yang diberi.Kalau tak pakai t-shirt tu, korang tak dibenarkan untuk main permainan yang ada kat situ..

Antara game yang ada...tak sempat nak main nie.. huhu
semua org sebok mengumpul kupon..heheh


Antara permainanya adalah seperti, main dart, bowling kelapa, golf, parking kereta, tukar tayar, kerbau, dan macam2 lagi..ok, setiap peserta yang berjaya melakukan task yang diberi akan dibekalkan dengan 1 kupon dimana 1 kupon bernilai 2point. So, main game banyak2, then dapat kupon banyak2 pastu boleh reedem dengan barang gatsby. Barang2 gatsby seoerti deadorant, gel rambut, spray pewangi dan lain2 lagi..so, kalau sapa banyak point tu, boleh borong sakan la..Saya hanya ada 18 point je..malas nak main sebab takde geng sgt..so lepas la nak tukar dengan 2 botol deadorant dan sebotol gel..cukup la tu...huhu



Opening ceremony...

time nak bergambar utk buat record...


Rasanya itu je kot..Haaa, satu lagi yang bestnya, dapat jumpa bloggers lain seperti Mel, ery fariha, kueh tart, cikti(tapi tak kenal pon), chaie, dan ramai lagi yang tak kenal..so itu je kot..bye

ramai juga press yang hadir...

teringin nak panjat tu...hmmm

p/s: masuk paper tu...huhuh..klik sini..

18 comments:

kacang said...

wah!.
dtg pasuh dpt rm 50.
untung2.

nabil_potter said...

kacang

huhu...bukan itu je..dapat baju lagi..pastu dapat deadorant free..huhu..macam2 ada...

budleee said...

hehe main jer...

saya cukup stock 6 bulan tak yah beli deodarant dan minyak rambut

tiada sebab utk berbau hapak dan berambut kusut lagi hehe :D

.::WaNiE::. said...

tak sabar tunggu kalau ada next event camni..aritu tak puas datang sekejap sgt sebab kene balik sambung kojo

hahaha

aizuddin.com said...

haha..aku..final pun lom abis ag..

silencer@chaie said...

wah3.. best2.. even aku pon xde membe sgt tyme tuh.. aku bantai je men sume bende...

nur hidayah isa said...

nabil,kejap bloggest kejap bloggers..hehe..nak pegi tp final tak abes lg cmne nk wt..hehehe..seronok je tengok...

nabil_potter said...

budleee

peeh, 6 bulan tu...berbaloi2...hehehe

nabil_potter said...

.::WaNiE::.

eh..ade jugak ke?xperasan pon..huhuhu :)

nabil_potter said...

aizuddin.com

isk3...kesian ko..heheh... :P

Anonymous said...

pengkritik bebas (aman):
kasi upload la pic tuan [punya badan.. baru la orang percaya tuan punya badan gi sana.. haha

SweetyMui2 said...

sgt jeles sbb xdpt pegi.. sob sob :(

kenwooi said...

cool.. you get to go that.. not being in KL is a disadvantage for me =)

nursarah said...

hehehe..deodorant semua seswai tuk laki jek. aku pas kat adik laki aku. tshirt je lah aku amik.

Ery Farieha said...

name aku ade
suke3
=P

oh da masuk paper rupenye.
ngeeee

bellar0ssa said...

huhu ko pon pergi nabil?

Aidi-Safuan said...

owh, nabil pon ade ker? tak perasan plak. :(

hajime said...

sowi ar nabil...xdpt g...li punye psl ar ni..huhu :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...