Monday, April 19, 2010

tOpup FREE..ini buKan coBaaN..heheeh


Salam semua..minggu ni sungguh ku beruntung..semlam dah cerita pasal dapat cheque dari nuffnang..hari ni,buka2 email dapat topup free plak dah..

cmna ble dapat? ok, sebenarnya dulu saya dapat email untuk menjawab survey tentang rakan muda. so, sebagai upah diorang bagi la topup rm5. topup plak kita ble pilih nak maxis ke,celcom ka, digi ka..tak kesah..so, that all..hehehe..

8 comments:

SweetyMui2 said...

rezeki dtg mcm durian runtuh!! :))

nabil_potter said...

huhuh... :)

::FAIZ FARISH:: said...

Rezki... rezki.. untung...

hans said...

wah
bestnya
macam2dapat

Kepala Bergetar said...

wui tu kene cerita abis tu, mcmana leh dpt hehe

.::WaNiE::. said...

lepas nak sms makwe ko sampai lebam

ibu dania said...

saya dah dapat...:)
tapi bukan dapat immediately..

Anonymous said...

pengkritik bebas (aman):

nabil memang dapat email dari KBS ke (kementerian belia dan sukan).. takpon ada orang lain fowardkan.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...