Friday, April 2, 2010

UTM MotoR maNia 2010

Salam alaik kepada semua rakan2 bloggers..

First skali nak minta maaf sebab lampat uplaod gambar ni..Actually, minggu ni amatlah sebok dengan assignmentnya dan juga dengan finale lagi.So, kepada anonymous yang comment dekat entry autoshow lepas, yang tak sabar nak tgk gambar motormania, ni ada sikit ja yang sempat saya uplaod. Tengok la puas2..hehehe

Secara ringkasnya, motor mania ni diadakan selari dengan autoshow. Maksud dia, sama tempat, sama masa. Bertempat di padang kawad UTM skudai sempena majlis konvokesyen ke 44. Seperti biasa, banyak kategori dipertandingkan antarnya custom, moto tercantik dan lain2 lagi.

Kebanyakkanya pada hari tu adalah moto naza GTR dan juga VS125. Pastu ada juga 2 biji motor LC yang dibawa khas dengan lori..Phewiit..huhuh.. itu je kot serba ringkas..LAyan je la gambar nie k..

motor GTR ni masuk categori custom..tapi xtahu menag ke tak..mmm
motor police berbadan carbon..style gak motor ni..
antara motor GTR yang terlibat...
jgn terkeju dgn tayar motor ego nie..besor giler..
hmmm...
LC ni datang naik lori..crowded tapi ok la..
motor antik..
pandangan belakang GtR
geng skuter VS dan ++
motor police..huhuh

p/s: contest pertama Mr Potter coming soon.......

19 comments:

SweetyMui2 said...

suka yg kaler biru,xsuka moto pink! :)

ojat said...

moto aq xde ke =P

.::WaNiE::. said...

wawawawa

motor kaler pink

nabil, ko rasa kalau aku mintak kat encik labu suruh beli moto baru kaler pink dia nak tak :p

::aMaD:: said...

cantek motor2 tuh. skuter mmg co0l. i like! =D

a1zudd1n said...

ego plg stylo..tp x tau sape mng..

nabil said...

SweetyMui2

motor biru tu ek?mmmm...ok gak..huhh

nabil said...

ojat

hahaha...ada gambar dia..tapi xsempat nak letak..hehehe

nabil said...

.::WaNiE::.

en labu ek?try la mintak dulu...rasa2 ble jew kot..heheheh

nabil said...

::aMaD::

betul2..skuter memang cool la...ko pakai skuter ape bro?

nabil said...

a1zudd1n

ego tu macam ego je lebih dgn tayar besor dia...heheh..LC kuning tu menag alau tak salah..

hans said...

kalau aku dapat moto sebijik macam tu best tu

PEREKA CERITA said...

Giler cantik... aduis teringan lak beli motor baru hehe...

nabil said...

hans

motor mana hans?GTR ke"?

nabil said...

PEREKA CERITA

beli la satu..heheh..
gtr macam ok gak..
ada gtr 170cc kalau tak salah..

afizzat said...

LC tu paling smart..mnyerlah gle.

Anonymous said...

GTR yg 1st tu dapat no3 kategori airbrush
GTR police tu dapat no3 kategori open
LC yg cun tu biasalah mmg juara kategori airbrush...

Deya Zanial said...

majlis konvo tu dah habis ey? hari tu ade lalu utm. dah agak dah mesti ade majlis konvo tp tk singgah pon. wakaka -.-"

saya_arief said...

suke moto2 klasik..vespa especially.

Anonymous said...

ada gilera nak jual ark?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...