Saturday, May 22, 2010

Blog List Terkini [80% UPDATE]

Salam kepada rakan2 bloggers yang dikasihi...

Bersempena untuk mempebaharui blog list di blog ini, saya dengan suka rela membuka tempat kepada sesiapa yang berminat untuk saya masukkan nama blog dia kedalam blog list saya..

Saya akan membahagikan kepada 3 kategori iaitu 'super senior', 'jejaka pilihan', dan juga 'gadis pilihan' .Sehubungan dengan itu, keutamaan diberi kepada blog yang telah meng'link'kan blog saya di dalam blognya..Untuk kategori super senior, syaratnya adalah 1000 follower ke atas..

Kepada yang berminat, boleh la tulis satu 'surat' ringkas kenapa mahu diletakkan link dalam blog Mr Potter ni...Jangan lupa tinggal comment anda serta url untuk dimasukkan dalam blog list.

Sekian terima kasih.


Blog List yang baru 10% diupdate bedasarkan keutamaan meng'link'kan blog ini:

Super senior

1. List dah dikeluarkan di sebelah < --

Jejaka Pilihan

1. hans
2. chaie safri
3. chuckPalakian
4. aizuddin.com
5. Nabiel
6. Lepat Pisang
7.
Sendra
8. nama seterusnya, Sila lihat list ditepi kanan anda....


Gadis pilihan

1. Ery Farieha
2. Hazirah al-Barakbah
3. Wanie Azeera
4.
.::WaNiE::.
5. Ann
6. Nur Hawa Mohd Zin
7.
anisizatyA.J
8. Ainil Hawa
9. faezahannah^^
10.
intan.dayana
11.
lady elle
12.
ellis suriyani
13.
nama seterusnya, Sila lihat list ditepi kanan anda....

p/s: kalau blum ade, bagi tahu saya cepat2 ok...

p/s: insyAllah blog list penuh akan di update pada hari Ahad 22/5/10

37 comments:

sop said...

kalau boleh, list juga blog saya..
www.gnesop.com
terima kasih..

p/s: blom layak super senior sbb follower hanya 130 org... huhuhuh

.::WaNiE::. said...

mak aih siap kene tulis surat ringkas

hehehe

Ann said...

link aku plz..dlm 'gadis pilihan'..
http://www.saichou.com/

sbb knpe ek...ermmmmm sbb blog aku msih mentah...xmcm blog lu dh 6++..

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

baru pertama kali ke sini...boleh ke masuk link tu? hehe

miss lolly a.k.a luvfareda said...

owh bloglist kat tepi tu bubar lah ye ?

masokkan link me :P

Ery Farieha said...

amboi!
siap bersurat
=.=
ko x link aku siap nabil
hahahaha!

nabil_potter said...

sop

insyAllah boleh je bro..xde hal la..

Nur Hawa Mohd Zin said...

heheh..ingt dah ada dalam senarai..rupanya blom..heheh..

anisizatyA.J said...

Link me! http://anisbassaj.blogspot.com/

err....so that..it'll be easier for you to check out my blog :D

p/s: ive already linked u back a while ago

anisizatyA.J said...

Link me! http://anisbassaj.blogspot.com/

err....so that..it'll be easier for you to check out my blog :D

p/s: ive already linked u back a while ago

Lepat Pisang said...

Salam
wow!blog awak ada folower 600plus2!banyaknya!lepat pun baru pelan2 menambah sikit demi sikit folower..

Boleh lepat join?
ni link dia,
http://lepatpisangblog.blogspot.com

TQ!

hans said...

hahaha
gila super senior
itu ben ashaari ke ariff shah ke hanis zalikha ke layak la tu
hahaha

nak link ke?

www.hanspunyablog.blogspot.com

chaie safri said...

aku nak aku nak!
haha

www.senyapsudeh.blogspot.com

Ainil Hawa said...

surat ringkas utk saudara nabil:
ke hdpn saudara nabil di sana~


link la saya blog saya yg xseberapa ni: http://mysmallcottage.blogspot.com/

sekian terima kasih :)

aizuddin.com said...

add lah kalau sudi..
http://aizuddin.com/

Hazirah al-Barakbah said...

http://zeezflipflop.blogspot.com

faezahannah^^ said...

nak juga!! =)

http://www.faezahannahalbaj.blogspot.com/

intan.dayana said...

aiyyOOo~ cannOt be in superjuniOr laaaa~ nak masuk SNSD buleh? hehe..

http://scootberryhot.blogspot.com

lady elle said...

dengan muke x malu, aku mengkategorikan diri aku dlm list 'gadis pilihan' dlm blog ko..

knape? sbb aku rase aku bes dan misti terpilih~ sekian..

pertimbangan dari pihak tuan amatlah diharapkan.

http://ellesdoodle.blogspot.com

chuckPalakian said...

ex rumate...kna la bwk msuk..hehe

ellis suriyani said...

ehem..jom dtg blog ellis..ade gamba adik LISA SURIHANI yang hot..

Sendra said...

wahh..aku ada dalam group sekali dengan redmummy lahh..haahah..thanks nabil.

Emora Valeria said...

den nak gadis pilihan la..super senior tuh bukan milikku lagi.^_^

http://emorajuliet.blogspot.com/

Wanie Azeera said...

as salam nabil, mintak maapp.. hehehe.. sekarang baru nak tinggal komen. hihihi.. bz exam wuu~~ btw, saye nak blog saye dilinkan sbb blog nabil mahal hohoho~

Ezzan Yusop said...

http://thecamerajunkie.blogspot.com/

sbb saya nak blog saya dilinkkan? hmm sebab u dah invite kot suruh drop kan url. hehe!

sPastic MeNtal said...

http://spasticmental.blogspot.com

sbab aku kan coursemate kamu.... sma2 set ngegne

Ery Farieha said...

aku nak jadi super senior walopon x kesampaian. wakakaka.
xdela, gadis pilihan sudeyh

http://lapinkyery.blogspot.com/

Nabiel said...

walawey~
super senior tuh!hhehehe~

msukkan aku nye bro~

http://senseiabil.blogspot.com

Cik Ct Fadzil™ said...

salam..
sy pn nk jgak... hehee... ;)
http://www.dunia-ctie.blogspot.com
"gadis pilihan"
sbb pa?? tgok laa folower sy bpa byk... hehee... :)
wassalam..

PiDoT_OtAi said...

saya minat kat mr.potter.. eh silap kat blog mr.potter sebab... hmm sebab...
1.
2.
3.
(isi sendiri ye) hehe

tolong list blog saya kat jejaka pilihan.. hehe

http://otaikun.blogspot.com/

SweetyMui2 said...

nak exchange gak..hee
kene bagi sbb ke?
-blog u traffic konsisten
-setiap entry aii layan
-tiap kali i bkak nuff mesti jln kat blog nih..siyess!

happy blogging :)

http://msmui2.blogspot.com

hans said...

thanks links blog aku

APAN said...

erm...http://kongsakongsi.blogspot.com
APAN
huhu...

MX said...

ingin juga berada dalam list...

apieceofaword.blogspot.com...

jemput-jemput la singgah nanti ye...

=)

@ntu_@we said...

salam,

bole ke masuk kategori gadis pilihan? patut letak wanita pilihan kot, sbb gadis terhad utk mereka tak kawen lagik. yg da kawen amacam?

xpe, gadis pun gadis la.

mau berada dlm list sbb terasa seperti masih mentah walaupun da lama dlm dunia blog.

sile add ok.

http://szawanah.blogspot.com

ellis suriyani said...

gadis pilihan untuk cari calon isteri eh..ekekke

miss nia said...

link mine,
www. missnia8690@blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...