Thursday, May 13, 2010

Blog title: Mr Potter


Salam kepada semua rakan2 bloggers dan juga rakan2 bukan bloggers...

Apa mcam Adamaya tadi?Best tak ending dia?hehehe...Best sangat dapat tengok keluarga bahagia cmtu..Adam memang seorang lelaki yang the best la...Maya dah insaf...suka sangat sebab dia dah berubah...Dia tu bleh tahan cute..heheh..

Ok, entry kali ni sebenarnya nak bagi tahu Blog title terkini saya adalah Mr Potter..Kenapa tiba2 nak cakap cmni? Ok, untuk pengetahuan, ni adalah kali ke 3 saya tukar blog title..Dan ini juga mungkin blog title yang terakhir saya...Ramai yang dulu dah save link saya menggunakan blog title yang lama..ada yang menggunakan ' nothing is impossible' dan ada juga yang guna '~indescribable~. Ini semua nama zaman kanak2 dulu..hehehe...

Sebenarnya ada maksud disebalik maksud2 blog title yang lepas...NAk tahu ke kenapa indescribable?ok la..bagi tau la sikit... Maksud word tu adalah 'tak dapat nak cakap'...hehehe...dengan bahasa mudahnya adalah 'tak tau'...Kaitanya dengan blog saya adalah contohnya dari segi entri..Saya tak tau nak cakap jenis blog ini...Boleh juga dijadikan blog untuk gadget..Boleh juga blog peribadi...Boleh juga jadi blog sukan...tapi, saya sendiri tak tahu blog ni blog untuk apa..hihih..

Ramai juga orang pernah tanya, blog ko ni blog ape ek bro?blog gadget ka?hehehe...Jujur cakap, blog ni xde specification...Semua benda yang boleh bagi input saya belasah je tulis...huhuh..

So, kepada yang masih lagi save nama blog saya 'nothing is impossible' atau '~indescribable~' saya harap anda dapat tukar kepada nama baru iaitu Mr Potter...Senang je nak tukar, rename je nama lama tu kepada Mr Potter..Tapi, kenapa Mr Potter?kenapa bukan Nabil Potter?haaa.....Lu pikir la sendiri..heheh..

bubye

8 comments:

Ery Farieha said...

wah masuk tv
ekekekeke
awat tutup mulut?

miss hav0c said...

knp x taruk speechless hahaha


anda follower saya? sila ambil award anda

Anonymous said...

napa mohd nabil????
x ori ni...hehehee...
- anak ibu -

Anonymous said...

haaa...nak tau nape dia tutup mulot???...
sbbnya...biarlah rahsia...huhuhu...
=)
- anak ibu -

Kancilbiru said...

wow masuk TV...tapi pesal mulut ditutup? hehehe

Kancilbiru Turns 1, I love Nuffnang!

hajime said...

giler...popular siot dak intern rtm ni..terbaek~

Aqma eUcaLypTus GurL said...

saya tahu kenapa dia tutup mulut... saya tengok nabil live dari tv3.. hahaha.. bila tgk jek auto trus teringat dekat mr potter.. seyes.. tak tipu.. :P

tul kan saya cakap ritu awak masuk TV nabil.. awak jek tak nk ngaku... kuikuikui..

taufiq helios said...

huh..masuk tv tuhh ^^ naisee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...