Monday, May 3, 2010

Diterjah Blogger Otai


Salam semua...

Ketika sedang sebok melakukan tugas sebagai seorang pelatih latihan industri, saya berkesempatan untuk buka laptop dah seperti biasa masuk ke blog Mr Potter yang simple habis.. Di satu sudut ruang shout box, tiba2 saya terbaca comment dari nard elaini yang tulis, ' Salam ziarah dari blog ben asyaari'. Terkejut dan terkaku(ya ka) dan terus membuka blog abg ben...Setelah sekian lama menuggu, akhirnya tiba masa blog Mr Potter di terjah oleh abg ben yang nsem lagi femes...(kasi kredit sikit) hehehe...Kalau korang nak tengok dia comment ape, click link nie http://www.benashaari.com/2010/05/jelajah-blog-mrpotter.html...kepada saudara/i yang tinggal comment, saya xle bagi credit sebab xde tinggal link..

16 comments:

kenwooi said...

cool.. must be happy eh? =)

cik EPAL said...

nice :)

Ery Farieha said...

suka3.
oh tgh LI ke? gud luck ye =D

zool said...

Kira hebatlah blog ni sehinggakan blog otai pun buat review.. Blog saya jangan haraplajh.. Ulat bulu pun tak sudi jengok..
Agak2 nak tengok taK??

::FAIZ FARISH:: said...

aku plak Zahiril terjah tahun lepas.... ala zahiril pelakon tu... hehehehe

Nisaeciz said...

kamu cepat perasan kan dia post jelajah tuu? saya, da 2 hari baru perasan dia da post jelajah fasal saya rupanya. hattoi.

NISECA suka merapu

nabil_potter said...

kenwooi

of course la..heheh :)

nabil_potter said...

cik EPAL

long time no see cik EPAL...huhu.
thanks yew :P

.::WaNiE::. said...

good :D

nabil_potter said...

Ery Farieha

yup..tgh Li la...hehehe

ieda fidodido said...

wah cantikla belog kamu...jeles ni :P

DaHLia said...

tahniah bro :)

nabil_potter said...

.::WaNiE::.

:)

nabil_potter said...

ieda fidodido

biase je..btw thanks :)

nabil_potter said...

DaHLia

tq :)

Wzulhilmi said...

Tahniah2.. mmg susah nk dpt peluang nie.. Hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...