Wednesday, May 5, 2010

[REVIEW]: Top Blogs I Luv Islam.Com

Salam Alaik kepada sahabat2 bloggers..

Entry kali ni saya nak review tentang blog yang kini merupakan mendapat undian tertinggi di dalam laman web I Luv Islam.com. Blog yang saya maksudkan adalah blog kepunyaan Ustaz Azhar Idrus yang berasal dari terengganu.

Kalau korang masuk web dia ni, korang boleh dapat macam2 ilmu kat situ antaranya tentang hadis, fikah, ibadah, sirah dan banyak lagi.Korang juga boleh meninggalkan atau mengajukan soalan kepada ustaz. InsyAllah kalau ada kelapangan , Ustaz reply. Selain dari membaca artikel menarik dari Ustaz, korang juga boleh mendengar ceramah beliau. Oleh kerana Ustaz orang terengganu, so loqhat beliau lebih kepada loghat terengganu la..Kalau xpaham tu, boleh la tanya orang2 ganu..hehehe...

Untuk pengetahuan anda juga, Ustaz bukan sahaja aktif dalam bidang dakwah. Tetapi Ustaz juga arif dalam bidang penggambaran. Beliau juga merupakan pengasas web dan forum Digital Mukmin. Saya juga merupakan forumer yang join di bawah Digital Mukmin. Insyallah, nanti saya review plak mengenai web Digital Mukmin yang gambar2nya memang terbaik la..hehehe..Saya rasa itu je..Selamat berkenalan dengan Top Blogs I Luv Islam.

Wasalam

10 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

tq Kongsi.....

nabil_potter said...

::FAIZ FARISH::

welcome

nor_anifa said...

salam...ustaz azhar memang best. Di Terengganu dia mmg terkenal dgn ceramah dakwahnya yg sedap2. x bosan mendengar, pasti ada je lawak yg diselit setiap ceramah agama yg diberi. sebut je nama ustaz azhar ni, jarang2 orang je yg x kenal siapa ust azhar..kebanyakannya semua dah tau siapa dia ust azhar....

aizuddin.com said...

mcm best..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

me juga suke singgah iluvislam :)

joegrimjow said...

erk
review la sampai no 6
;)

イムラン (IMRAN the fraxie) said...

wah!! bangga sbgai anak ganu.. haha...

nabil_potter said...

nor_anifa

betul tu..saya org kedah pon kenal...hehehe

nabil_potter said...

aizuddin.com

memang best pon...huhuh

nabil_potter said...

miss lolly a.k.a luvfareda

wah...bagusnya miss lolly.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...