Thursday, May 6, 2010

Semut sama besar dengan helicopter?

smart la gambar nie..
Salam kepada rakan2 bloggers..

Arini xsempat nak update sebab banyak kerja nak buat.. Esok dan lusa ada job skit.Job ape? Ok, sabtu ni saya akan tulis satu entry mengenai job yang saya maksudkan.So, buat masa sekarang ni enjoy la dulu gambar2 menarik yang dah lama ada dalam lappy ini..Gambar ni tak edit..Dia semua bedasarkan kreativiti fotographer tu sendiri..Kreatifkan?

menarik..
layannnnnn....
duit dollar amerika
postcard..

Semut sama besar dengan helicopter..

nampak macam kawan dia dalam beg..hihi
Wasalam.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...