Saturday, June 26, 2010

Baju baik punya!! hehehe

Salam kepada semua sahabat2 bloggers...

Buat apa kah kamu semua?heeheh...Ok.Hari ini saya ada benda sedikit jualan baju yang diber tajuk muslim tshirt junior.
Tshirt ni boleh di pakai dari serendah umur 2 tahun hingga lah 12 tahun.Maksudnya sekolah rendah la..Oleh yang demikian, saya tak nak sorang2 mengaut keuntungan dan jadi kaya sorang2..heheh..Apa punya ayat la..huhuh

Kepada yang berminat nak jadi agent untuk jual baju nie, boleh la tinggal email serta no telefon anda di ruang comment..Kepada guru2 di sekolah rendah terutamanya, peluang untuk mendapat customer adalah lebih mudah dan senang. Kepada guru2 diluar sana, tawaran ini untuk anda jana pendapatan. Pendapatan kat sini tak bermaksud la nak tambah 2 ke 3 kali dari gaji asal. Tapi boleh la takat nak beli dslr sebijik..heheh..



So, sebarang pertanyaan email terus kepada saya di nabil_1017@yahoo.com

p/s: Untuk orang kedah, anda boleh membuat belian terus di Kompleks Pekan Rabu Aras 3 bersebelahan kedai emas.

Klik Sini untuk lain-lain design.

14 comments:

Nabiel said...

wahhh~tomelnye!!
hehehe

Norasikin said...

Sukanya tgok bebudak

nur hidayah isa said...

comel2..hehe tapi gmba no 3 tu awat pakai suar pendek..hehe

SweetyMui2 said...

wahh!! utk adult xde ke???hee

Hazirah Barakbah said...

donut n aiskrim tu comel!!

nabil_potter said...

Untuk adult ade..Tapi design lain..layan je kat sini ..
http://nabil-n-business.blogspot.com/2010/03/clearance-stock-sale-catalogue.html

Fyzal said...

cute cute sumer baju ni :)

fiq said...

comel nyer baju =) eh, ada jual kat pekan rabu je ek?

nabil_potter said...

pekan rabu bagi org kedah..huhu..

fiq said...

cheq org alor star la =)

nabil_potter said...

org aloq setar bleh p tempah kat pekan rabu..huhu

laskar rainbow said...

comei bjuuu~
:)

fiza said...

Comelnya design t-shirt nih (^_^)

nabil_potter said...

takkan comel je..beli la satu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...