Thursday, June 10, 2010

[Gambar]: Rumah Owner Ferrari


Salam kepada semua rakan bloggers..

Sungguh hari ini tak dak idea untuk tulis..So, tadi check2 emaol dapat 1 email best yang mungkin agak lama dah kot email nie..

kalau yang dah tengok tu, tengok la sekali lagi..kalau yang belum tu, tengok la yew..tapi, jeles sgt tengok kereta dia..Kalau kita nak beli 1 buah pun mungkin takkan mampu sampai bila2..nak kumpul kereta yang isi minyak dekat Shell pon xdapat semua..huhuhu..So, layan je la... :)




















p/s: entry ni sangat banyak gambar yew..

13 comments:

Mommyyus said...

haha..nak kumpul kete kancil banyak2 pun tak mampu...

Amri Bahruji matPuisi said...

x bosan ke hidup die tgk ferrari je keje nye.. hahahaa

missxidi said...

mula2 ingtkan gmbr kreta mainan.hehe,

jann sinuja said...

wahhh gile best!! i like ferrari so much!!
hopefully got it one day!!
choww

Ann said...

kaya betul lah org ni....bek sedekah 1 ferari kt aku...huhu

Jiwe selerak said...

bess btol
ferrari..! wahh idaman d hati
=)

cikTi said...

meh sinih sibjik..

hehe..

rossoneri said...

macam rumah barbie doll yang dipenuhi dgn kereta2 ..hohohohoo

hudhud said...

30 hari kereta berlainan yg dia bawak haha

man said...

nak bayar keto malaysia pun hulu hala raso eh..

aisyah bet ^^ said...

best gilerrrr

pch said...

best gilo kalau jd dia




bimbang virus pendrive rakan merebak ke pc anda...bimbang data di curi...pendrive takboleh write...nah FREE: suis USB

MangkOk cHenTa ♂ said...

waah..agak2 le..keta dia dah mcm cicak bersepah je kat umah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...