Monday, June 28, 2010

Terima Kasih Sinar Harian!!

itu saya la..hahah

Salam kepada semua sahabat bloggers..a jugak..

Arini secara jujurnya memang tak dae idea untuk tulis entry..Tapi semunya berakhir apabila pergi ke kedai untuk membeli topup..Apa kaitanya?huhu..

Sebenarnya cmni..Bermula petang tadi bila balik kerja, terus pergi ke kedai untuk membeli topup..Masuk je kedai, pastu anak tokey kedai tu cakap, ' mai seringgit'...saya dengan perasaan tak tahu apa2 dan masih blur pun bercakap, apa benda?Berikut adalah perbualan kami:

Kedai : Ang ada baca paper tak harini?

Nabil : haa...Ada jugak..napa?

Kedai : Ang masuk paper kan?

Nabil : haa..paper apa? tentang apa?

Kedai : paper sinar..Ang ada ajar pasai IT tak?

Nabil : ada jugak..

Kedai: sambil amik sinar, ni muka ang kan?

Nabil : haa..a.a. betul la..nak seringgit..Aku beli paper nie..

-END-

Begitulah cerita yang sebenarnya..Gambar tu original diambil oleh pegawai rakan muda time saya tengah mengajar blog..Untuk makluman lanjut, tengok entry saya sebelum nie...Klik sini dan SINI..layan...

p/s: maaf entry ini tidak mempunyai sebarang input..huhu

12 comments:

princeduyong said...

tahniah tahniah...

SweetyMui2 said...

pewwwitt msuk news :)

syAzAnA said...

fuyoo. masuk paper sehh. tahniahh. wee~

I*K*T*I*R*A*F said...

ecece..hot la lepas ni.

tahniah! :D

hans said...

hahahaha
best2
aku punya dulu masuk paper
tapi nampak tangan jer
hahaha

Ery Farieha said...

wahhhhhhhhhhhhhhh
nabil masuk paper
feewwit

sHaiRA haIFA said...

tahniah msuk paper..
nti letak keratan dlm frame yaa,,

DaHLia said...

wooo glemer ang masuk sotkabar...
patut letak url blog sekali... :)
tahniah, sebab berbakti kepada belia muda. budi pasti terbalas

*∽ IZAN ∽* said...

wah wah wahh.. masuk paperrr! kellasssssssss!

NICK IRFAN said...

wah! masuk paper muka ko bro! hahahaha tahniah!!! smoga terus maju!

nur hidayah isa said...

waa glemer tu masok paper..tp asl die tak mention nama ek..kalo x,mst lagi glemer..takpon promote link blog ker..hehe.

.::WaNiE::. said...

coooolll :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...