Wednesday, July 7, 2010

Alexa Traffic Rank Terkini !

Salam kepada semua sahabat2 seperjuangan bloggers sakalian..

Semakin hari, hari dihitung demi hari ke hari...Hari cuti dah nak habis...berapa banyak hari da...heheh..Bila cuti nak habis, kena la sambung belajar..tak best sebab dah lama cuti...So hati ni malas je rasa nak balik johor..Lepas ni, kemungkinan besar kekerapan untuk mengupdate blog adalah terlalu sikit..Tahun 4 merupakan tahun yang agak busy kata senior2 sebelum nie...Hmmm...

Ok lah..back to the main topic..Alexa rank saya sebelum ni berjuta2 lemon...Tapi, agak terkezut bila tengok dah bawah pada 1 juta..Seyes terkejut...Tapi, bagi bloggers2 yang dah maju dan otai dan mantop bawah 1 juta tu celah gigi je la bleh dapat..Tapi bagi saya, agak susah untuk cecah rank 1 juta..Tapi, alhamdulillah pada 070710 rank dah naik walaupun nilai dah turun;;grrrr....hehehe..

Ape2 pun , sebelum rank tu naik balik mencecah 1 juta, eloklah saya buat entry ni..Lepas ni susah dah untuk dapat bawah 1 juta..Untuk pengetahuan, rank ini sentiasa berubah...So, tengok puas2 hari nie..Seronok la sekejab...Semalam happy sebab menang contest..Hari ni happy sebab rank bawah 1 juta..takut jugak bila asik2 happy jew..takut nanti lupa daratan..Hihih...ok lah..Saja je nak post pasal nie..

p/s: maaf, entry ini tidak memberikan sebarang input kepada anda.Sekadar luahan hati oleh penulis.
p/s: kepada blogger senior,entry ni merupakan entry ss ( shock sendiri).

6 comments:

suhaisweet said...

Nice..My very da very latest 4 today friend.. Dangerous!

Ann said...

tahniahhhh...

DaHLia said...

Tahniah!!

Teruskan update, nanti kecik laa rank tuu :)

sis tgh tunggu rank bwh 100k, baru nk tukardomain FREE

MahaMahu said...

Bagus lah rajin2 lah terjah blog aku mesti naik lagi rangking hehehee..

Miro Armyrule said...

wow!!

.::WaNiE::. said...

keep it up beb

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...