Wednesday, August 17, 2011

Download | Lagu Raya Aidilfitri



Assalamualaikum w.b.t. Maaf sebab lama sangat tak sempat nak update blog..Di samping anda semua tengah mengejar2 pahala di dalam bulan yang penuh berkat ni, ape kata disini saya kongsikan lagu-lagu raya untuk tatapan anda..Kalau dengar di radio2, dah banyak lagu raya telah dimainkan.Tapi dengar dekat radio tak feel sgt..Kalau dengar dalam laptop sendri baru la best..Heheh


Tapi, bagi saya, lagu raya ni kalau dengan malam ke 22 baru rasa best..Kalau malam ke 15 Ramadhan rasanya kurang feel sikit la..Tapi lain orang, lain la kan feelnya..Kepada yang berada di luar pada Malaysia, lagu raya memang sedap untuk didengar berkali-kali...hehehe..

Selamat berpuasa.

1.[nabilpotter]Lagu Raya|Takbir Raya
2.[nabilpotter]Ahmad Jais|Selamat Hari Raya
3.[nabilpotter]Aishah|Pulanglah
4.[nabilpotter]Aishah|Senandung Lebaran
5.[nabilpotter]Aishah|Setitis Cahaya Di Aidilfitri
6.[nabilpotter]Aman Shah|Kepulangan Yang Dinanti
7.[nabilpotter]Amy Mastura|Setahun Sekali
8.[nabilpotter]Artis|Warna
9.[nabilpotter]Awie|Selamat Hari Raya
10.[nabilpotter]Azlina Aziz|Indahnya Beraya Di Desa

1.Black Dog Bone[nabilpotter]|Cahaya Di Aidilfitri
2.Dayang Ku Intan[nabilpotter]|Senandung Hari Raya Untukmu
3.Dj Dave[nabilpotter]|Menjelang Hari Raya
4.Dr Sam[nabilpotter]|Esok Hari Raya
5.Erra Fazira[nabilpotter]|Mulia
6.Fazidah Joned[nabilpotter]|Selamat Hari Raya
7.Feminin[nabilpotter]|Kurniaan Di Hari Raya
8.H. Amir & Uji Rashid[nabilpotter]|Seloka Hari Raya
9.Ideal Sisters[nabilpotter]|Hari Raya Hari Bahagia
10.Jamal Abdillah[nabilpotter]|Salam Aidil Fitri

Kalau nak download Semua, Klik sini

p/s: Selamat mendengar lagu raya :)

4 comments:

hans said...

sentiasa ada dalam drive D laptop
hahahaha

P/S : Jom Makan 'SAQ'

hans said...

meh komen kejap pasal iklan raya tv3 yang baru nih

P/S : Iklan Raya Aidilfitri TV3 Tahun Nih Macam Ada Tak Kena! Ini Bukan Hari Natal....

Anonymous said...

pengkritik bebas:

best2... tak sabaq nak balik kg ni..

akmal said...

uikk.. komen tahun lepas punya nih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...