Thursday, September 16, 2010

[Gambar]: Bandar Alor Setar HDR

Setar Walk
Salam dan Selamat pagi buat semua sahabat bloggers, followers dan juga semua sahabat di alam maya..

Menara Alor Setar
Minggu ni blog ini akan penuh dengan gambar je..Hehehe..Memandangkan moode nak menulis pon malas, so tengok gambar je la minggu ni..Kali ni gambar Bandar Alor Setar yang diedit menggunakan teknik HDR( High Dynamic Range)..Ntah jadi ke tidak saya pon tak tahu..Just try je..

Bangunan di Alor Setar
Ape2 pon, saya ni seorang yang baru nak belajar tentang amik gambar ni..Kami juga amik gambar untuk weeding, bertunang, akad nikah dan lain2 lagi..KAlau ada any soalan, boleh tanya di ruang comment..InsyAllah saya akan jawab..

Pusat Dakwah
Holiday Villa
 p/s: minta maaf gambar agak buruk :)

11 comments:

ARM said...

Wah..cantek jugak pemandangan gambar yg nabil ambil nie..

kusut said...

suke gambar 1st tu (Setar Walk) meriah colour dia.

a good attempt at making HDR. praktis banyak2 lagi nanti sure bleh buat yg lagi cantik!

I*K*T*I*R*A*F said...

waaaaaa..

dah mcm dekat obersi pulak sekali tgk.hahaha

saya_arief said...

menarik..

haszuraidah ishak said...

comey..comey..suker..suker..

cronixsoul said...

the first one is VERY nice.. seems like melaka :)

shahira ismail said...

salam nak tya..klu katakan amek pic gn kamra besar tu(dslr ye nm dia ) slalunya kan, hasil yang keluar tu after da diedit ke memang mcm tu hasil dia as long as kte gn camera tu?sebab tgk klu kwn2 amek pic gn camera tu confrm lawa pya gmbr cm asek xde pluang nk tya bnda tu diedit ke mmg orinl mcm tu.btw cntek scenery kat atas!

fiq said...

cantik jugak kampung ak ni. hehe..

me3rma said...

superb hdr..hik3

hangjebat a.k.a Amirul Adlee said...

tumpang tanya... time ni encik pakai lense ape?

nabil_potter said...

o0o0 time ni saya just guna 18-250mm je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...