Tuesday, September 21, 2010

[Gambar]: Perkahwinan | Eddy & Zaharah

Assakamualaikum w.b.t dan salam perpaduan buat semua pengunjung setia blog ini dengan harapan masih mengunjung blog ini..

Ni nak promote jab, kalau nak tempah, boleh contact la no ni 012-5969894 ( En.Hafiz ) untuk sebarang pakej mahupun tempahan..Available di Kedah dan Sabah. InsyaAllah harga berpatutan..



p/s: nak tanya pakage, contact 012-5969894/012-4656534
p/s: klik utk tumbesaran

6 comments:

zirconia said...

argh, gambar yang berlatarbelangkan rumah tu cantik~!!

Ann said...

betulllll.........suka gmbr de umh tu gak

tqa.awesome said...

lawa :D
nice work!

alinac lover said...

bila la time saya pula..hahhah

ciknamr said...

wah cantik.. sy ada tgk kat photoblog nabil yang putih tuh.. sgt cantik!! :)) nt letak gbr banyak2 lagi..:)) hee

*cimOt* said...

rumah tu sgt antik la..susah nak jumpe yg mcm tu skarang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...