Sunday, September 26, 2010

[Gambar]: Sekitar Majls Konvokesyen Ke 45 UTM

Salam dan selamat petang buat semua pengunjung setia blog ini yang tak jemu2 datang blog ini..

Rasanya bulan ni bulan hujan ke ek?Kalau kat skudai ni, bila petang je hujan..Sekarang ni dah la ade majlis konvokesyen..Kalau sapa yang konvo sesi petang tu, bersedia la anda dengan hujan..Bawa payung banyak sikit..Kesian kalau tengok yang kena sesi petang..Bila hujan, nak amik gambar sekeping pon susah..Kalau nak tunggu hujan berhenti, mau tak mau pukul 5 lebih..kalau sanggup tunggu xpe la..


Hmmm..Sempena majlis konvokesyen ke 45 UTM  ni, saya ngn kawan2 saya ade dapat job..Job kami adalah amik gambar je la..So, ade la org yang hire kami..Tak la ramai sangat..Tapi sepanjang seminggu ni, tiap2 hari la ada org hire..Ape2 pon ini semua adelah part time job saya je..So, xde la nak fokus sangat..

So, saje la nak update buat kawan2 semua gambar random yang diambil secara candid dan ade jugak yang tak candid..So, tengok je la..Jgan cakap banyak ok..Saya budak baru belajar..HUhuhu..Kepada yang tengok ade gambar sape2 kat sini, sila la beritahu kawannya, atau kakanya...Kalau nak gambar, bleh request..Kalau nak copy paste je, gambar tu akan ade watermark..So, tak cantik la kan..Tujuan watermark semua org tahu la..jgn lupa share kat FB anda ye..Bagi yang ada gambar di atas..:)

p/s: sekarang ni mana ada benda free..nak g tandas pon kena bayar..HUhuhu
p/s: hanya gambar menegak je boleh X-largekan..
p/s:untung la sapa gambor besor tu..huhu

nak tengok gambar lain yang besor saiznya--> klik sini http://nabilpotter.com/

13 comments:

me3rma said...

wahhh..napa convo saya dah lepas yup..heeee

kema said...

1johor kot yg ujan ble ptg2.......kt kluang pon ujan jugee

Anis izyan Abd Rahman said...

bestnyer konvo~
nak kene hire jugak!!
ahaha

chaie safri said...

camne buat gambar masjid ngn awan tu? shutter speed kena tinggi kan? p, gambar terang cantek je?

BezBuddy said...

ko amik brape upah?mhl x?lau kt bangi ko leh dtg x?hehe

zirconia said...

cantiknya gambar. rugi konvo hari tu tak hire photographer..huhu

n i k l i s a said...

terasa siot tang watermark. haih. =.=

nabil_potter said...

awan tu guna HDR effect..

upah tak mahal la..ikut customer la nak cmne..bangi boleh je..support penginapan dan tiket pergi balik..hohoho

tu la..rugi tak hire..mahal pon xpe..bukan selalu..huhuh

knpe dgn watermark?huhuhu

nur hidayah isa said...

awan tu betul ke nabil?

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

wah..beshnyer...kalo kamu amikkan gambr kite time konvo cmnih boleh..hehehe....

FiZ said...

owh...dak utm ke?thn bape ni?

nabil_potter said...

yup..utm..

shera haifa said...

nk grad thn dpn..tp awl2 lg nk tmpah nabil..blh,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...