Saturday, September 25, 2010

[Gambar]: Stesen Keretapi Alor Setar

Siapa la mamat ni..hmm
Salam buat semua sahabat bloggers, sahabat followers yang dah lama tak naik2 bilangannya, dan buat semua penugnjung blog ini..

Batu2 ni sebelum balik ke Johor, saya dan adik beradik pergi bershooting dekat stesen keretapi Alor Setar..Untuk makluman semua, Stesen keretapi yang klasik ni bakal lenyap di muka bumi ini apabila platform baru yang tengah dibuat ini siap sepenuhnya..
lompat bang, lompat..
ni bukan yuna ok.Hehe

Kalau tak salah, stesen keretapi yang baru buat ini mempunyai 2 platform iaitu pergi dan balik..Kalau dulu, hanya ada 1 ja platform..Itu lah pergi, itulah balik..Lepas siap je landasan berkembar keretapi laju dari thailand ke KL, mesti dah ramai orang tak naik bas..Sekarang kalau orang nak balik Ipoh dari Kl pon dah naik teksi..1 jam dah boleh sampai Ipoh.


behind the scene
So, kat sini saja la nak kongsi gambar kami adik beradik yang baru belajar ni..kalau ada nak comment, diharapkan la..Kami semu budak baru belajar..Yang baju putih tu my first bro..Yang baju petak2 tu my sis and yang sowang lagi baju petak2 putih tu adalah abg ipar saya..

Mintak maaf tak da info untuk anda..Sekadar syok sendiri punya entry..Huhuh...

kredit to Mr Hafiz
Kami juga menyediakan perkhidmatan untuk majlis pertunangan, akad nikah. majlis perkahwinan di sekitar Kedah(Alor setar, Jitra, Sp, Sik, Dll) dan juga sabah(k.k dll).Untuk makluman boleh hubungi no ni 012-5969894/012-4656534.

23 comments:

aque said...

pic smart.. like3..

YuSeNzE - KniGhT said...

Smart pic bro.. Kembara seorang seniman.. hahha..

lea said...

lawa gambarnya..

Nabiel said...

semart bro!hehehe..
nti ajokan aku gne dslr buleh?hehehe..
cmner ko bleh dpr bju GB tuh?
sdgkan ak xjmpe2 ko ag nie kt gath?hehehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah macam buat vid klip...heheh

the-eyes74 said...

nice pictures even background nyer keretapi lama... hehe

me3rma said...

nice pic..bley trunkan ilmu...keh3

ayin~weeweet said...

smart gile!

L.O.V.E hUnTeR said...

perghhh, smart pics! I loike!

Solihin Zubir said...

smart pix..
errr.. bapok2 kt situ ada lg x malam2? hehe..

ciknamr said...

cantik~~!

Pinky Pixie said...

pelaweh! gmbar kacak2 sumenya. jeles. T.T

ZACK ENTRY said...

nice pic..=)


latest entry - Ketahui Jantina Laptop/Komputer Anda

waveX said...

nanti aku kawin bleh la suruh hg tangkap gambaq noh..huhu

Cik Shiqa said...

suka suka suka.. nice pict

diana said...

amik gambo kawen kat sini macam sesuai je,
lain sikit dari orang lain..
asek amek kat tepi taman tasik taiping je..
cemuih la tengok..

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

smart gler pic u!
huhu~

huϟna™ said...

waa..nice!
hee

Kyuubi_85 said...

pandai ko ambik gmbr ye :) nice!

ibu dania said...

two thumbs up.... (^_^)

nabil_potter said...

thanks semua :)

*cimOt* said...

very2 close each other..and share da same interest..nice pic laaa..

zikeryhassan said...

gambar last skali cun. 2 tumbs up!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...