Thursday, September 9, 2010

Kad Raya Geng Blogger



Assalamualaikum w.b.t dan selamat sejahtera buat semua followers, penonton online tv, pendengar online radio, pembaca blog ini, pengcomment dan juga semua sahabat yang sudi menjengah ke blog ini..

Hari ni merupakan hari yang terakhir kita berpuasa dan InsyAllah esok kita akan menyambut hari raya Aidilfitri..Bagaimana puasa pada kali ini? Adakah lebih baik pada puasa tahun2 lalu? Kalau lebih baik, Alhamdulillah, kalau lebih teruk, Innalillah..Semoga di masa depan lebih2kan lagi beramal pada bulan Ramadhan..Tapi, adakah kita akan berjumpa lagi Ramadhan akan datang? Wallhualam.Hanya DIA yang tahu..

Ok..Rasanya masih tidak lewat untuk mengirimkan kad taya beserta ucapan kepada anda semua..Kalau dulu, hari ni baru nak hantar kad raya memang akan dapat lepas raya la jawabnya....Tapi, harini bukan sama seperti dulu..Hantar kad raya malam ni Via Internet, sekarang jugak boleh dapat..Betul tak? Kalau dulu, habis beringgit2 untuk beli kad raya dan stem 30sen, tapi sekarang hanya perlu habiskan masa untuk menaip dan design dekat photoshop..heheh..

Ok, di kesempatan ni, saya Nabil Fahmi Azizan ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua teman di alam maya mahupun teman2 di Universiti, atau pun dimana saja. Kepada yang on the way balik kampung tu, berhati2 dijalan raya..Kalau yang bawa bas tu, ingatlah, anda bukan keseorangan, ramai lagi org kat belakang tu..Kalau yang drive sorang2 tu, Jagan Pandang Belakang..Heheheheh..

Apa tema colour baju raya tahun ni? Sapa yang dah kerje tu, mai la duit raya Seringgit..huhu.Kalau org kedah tu, nak mai umah roger2 la dulu..hehehe.. :)

22 comments:

saya_arief said...

smart..
camat ari raye gak..
mintak duit + kuih raye cket.
;D

::dAuZsHaNLeY:: said...

terima kasih bagi 'kad' raya ni...
selamat hari raya aidil fitri utk encik nabil...
hahaaa...

Marhaen Kacak said...

thanx for the card..hehe...skipping la plak.. anyway...berhati2 semasa raya!

ribena.illina said...

selamat hari raye la ye nabil..heee~ cantik2!!

beLLa said...

selamat hari raya! ;D

kata kila said...

selamat hari raya juga nabil!

hatihati dijalan raya:)

SweetyMui2 said...

selamat hari raya nabil :)

miss nia said...

awak! slmt ari ryer.. cool.. cntik kad ryer..

heheheh.. sedap nama awak yerk.

nabil fahmi azizan..

huhuhuhu..

blog awak bestlah..

sye nk brkawan ngn awak lah..

bleh ke??

huhuhuhu

slmt berkenalan..

anyway, slmt ari ryer.. tnx sudi jenguk blog kiter..

ari ni last puasa.. so nk ucap selmt brpuasa..

caw dulu..
bye..

Ayeem Jemain said...

slamat hari raya bro.. mai amek kad raya digital aku.. :D www.ayeemayam.com

FarHa said...

dtg amik kad...mekasihh ^__^

♥-- emieysandra --♥ said...

lawanyer..selamat Hari Raya!

Nabiel said...

Selamat Hari Raye jugak bro..=)

f.A.r.A.h said...

selamat hari raya yeah! :D

Pinky Pixie said...

sempat bagi 'kad' raya.. hihi
slmat hari raya juga!

sweetsal said...

selamat hari raya, maaf kalo ada terkasar bahasa ya..terima kasih bagi kad raya tu..hehe

monica said...

salam mr nabil..selamat hari raya yeah..do enjoy yourself during this raya.. ^^

ieQa sWetLuv said...

salam aidilfitri jugak ya.. =)

.- NJ - said...

wah2!! smart r!! hehehe...
pe pon slmat ari raye jugak..
thanks kad raye nye..cantik2!! :))

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

bg no tpon la baru bleh roger2...

hehehe

hans said...

aku xmau kad raya
aku nak duit raya
RM5
hahahaa

selamat hari raya
maaf zahir batin
jemputlah datang ke rumah

P/S : Download Lagenda Budak Setan The Series : Episode 5

zati-zt said...

selamat ari raye aidilfitri..
maaf zahir & batin..
:D

IntanBerlian said...

selamat hari raya nabil.. nanti amik gambar org makan pastu join kontest aku kat sini ok!! huhu hadiah dari india ni..hehe.

http://intanberlian87.blogspot.com/2010/08/bila-intanberlian-buat-kontest-gambar.html


nak tahu hadiah klik sini


http://intanberlian87.blogspot.com/2010/09/update-hadiah-untuk-bila-intanberlian.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...