Sunday, October 10, 2010

Contest Mudah dan Mewah: i-Phone 3G 16GB untuk dimenangi.

kad kahwin
Klik sini

Assalamualaikum w.b.t dan selamat petang semua..Sehat ke tidak? 1010101 sudah rupanya,.Tak lama lagi nak samabut birthday saya pulak..Heheheh..Lari topik dah nie..ok..

Ini je la peluang yang saya ada untuk memilik i-phone percuma..Kalau nak beli duit tak de..Tak mampu...So, dengan cara ini mungkin dapat juga saya memiliki hadiah mewah ini..Jom la masuk pertandingan ini..Mudah je weh..Copy paste..Kalau nak tahu ape2, just klik je kat sini..Tak pon klik je pada banner kat atas tu..Rugi la sapa yang tak masuk..

Tak perlu pon nak buat ayat panjang2..Pemenang dipilih bedasarkan referrer terbanyak yang masuk blog dia..So tunggu apa lagi, klik sini untuk masuk pertandingan..Klik sini juga untuk tengok hadiah yang superb tu..JOm masuk dekat sini...

Kalau segan nak klik--> meh tengok sini http://kad.walimatulurus.net/top-referrer-contest/

7 comments:

Kalamhati said...

gud luck bro!..=)

Gransazer said...

gud luck! XD

nabil_potter said...

tq..jom la cuba..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Xlama, pakai if0ne lah die ;)

cokiedacomot said...

all da besh:)

ken said...

3G sangat outdated lah =P

*cimOt* said...

ouuuuuuuuuyeahhhhhhhhhh..chaiyok3!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...