Saturday, October 30, 2010

Darkbatman lelaki.kacak.maskulin ke?

Salam dan selamat malam semua.. Oleh kerana bro darkbatman nak tag line baru, so saya amik kesempatan ini untuk amik peluang join pertandingan ni....Mana nak tahu kot2 dapat RM100 ..Tengah2 duit xde ni, bagi je pertandingan ape, insyAllah saya masuk..huhuh..

Mula sekali, nk comment skit pasal tagline yg seblm ni.. Lelaki,kacak dan maskulin.. bg aku, tu semua membawa maksud yg sama cuma sinonim sahaja. So no need repetition. Setelah di amati dan diteliti entry2 dalam blog ni dan cuba dikaitan dgn sifat blogger, terhasil lah tagline ni.. “small size, big heart”, small size with the big heart, small size and the big heart..lebih kurang la..

Yg membawa maksud, biarpon aku kecil, biarpon aku tidak setegap Jean Claud Van Damm, tidak sekacak Tom Cruise dan tidak setangkas Valentino Rossi tp aku punya keazaman dan cita2 yg tinggi.. Seperti seekor kelawar yg berbadan halus namun punyai keazaman yg tinggi utk terbang mengeliling dunia dan sampai ke bulan. Mempunyai blog yg kecil tp berhasrat utk dibaca oleh seluruh masyarakat di dunia.. =)

p/s: nak no bank tak?heheh..

14 comments:

ken said...

boleh dapat duit? cool :)

Zulfahmi Abidin said...

yeah rite....


Terkini: Perempuan Dan Tudung Saji

rossoneri said...

hehehe gud luck.. nak join juga lah..hahah..tp idea tgh kering

encHIx laNDax said...

wah!100 ae?nak join gak lah!huhu

K.I.N.A said...

caya la nabil..good luck..!

Afiq Bukhari said...

haha siap offer nk bank acc x ekeke gudluck weh~! :D Blog Afiq Bukhari

paan said...

pergh mantap la ko punye idea... nak join sekaki boleh x ??

Zaer!! said...

Huhuhu.Nak try gak ar lelaki maskulin ni..hahaha

KeyrOL Zaman Razak said...

huhu..

nak join gak...

poket kering jugak neh..hehe

Anonymous said...

Pengkritik bebas:

Buat la bnyk2..takda limit kan..

Jejaka Terhangat said...

yosh..aku jugak dah masuk :D

*cimOt* said...

sedap tagline ni..

Kool Stuffs said...

bile tarikh tutup?

mye said...

wat part time kew??
hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...