Wednesday, October 20, 2010

[Download]: Majalah PC Oktober 2010

Assalamualaikum w.b.t dan selamat petang..
Semakin hari, semakin ketandusan idea untuk mengupdate entry..Mungkin dah xde mood untuk berblog? Atau mungkin dah sampai masanya untuk berhenti dalam arena berblogging?Hehehe..Itu semua propaganda saja..InsyAllah, saya akan cuba untuk terus konsisten dalam arena berblog yang mana semakin hari semakin ramai orang mula membuat blog. Sampai 1 tahao nanti, blog mungkin dah jadi macam FB dimana sapa yang tak da blog dianggap blablabala.....Tapi ingat, blog tak sama langsung dengan Fb okey..

OK la..Tampa membuang masa lagi, hari ni saya nak kongsikan satu Majalah yang agak femes jugak untuk orang2 gadget iaitu MAjalah PC bulan Oktober 2010..So, korang bleh je sedut kat sini..Coming soon majalah Mastika..Mungkin esok atau lusa saya Uploadkan..terima Kasih :)

[Download]: Majalah PC Oktober 2010

3 comments:

Zairie Husin said...

thanks biel.. aku sejak leh download nie mls lak nak beli.. hehe

♡ Sutera Kasih ♡ said...

laaa ble download ke?penat2 jakk main beli huhu tq2

Download Majalah Info Komputer said...

Nice to download it :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...