Saturday, October 2, 2010

[Gambar]: Top 10 Cute Sleeping Babies

Salam dan selamat petang buat semua sahabat alam maya yang masih setia datang ke blog ini..Kalau dulu masa sekolah, hari jumaat dah cuti..Tapi semenjak masuk matrik, hari jumaat adalah hari yang biasa..Tak da cuti lagi untuk hari jumaat..Pada awal2 memang agak tak biasa..Tapi dah hamoir 5 tahun cmni, rasanya dah semakin lali dengan benda2 ni..

Hari ini dah tak da idea sangat untuk menulis..Tapi hanya ingin berkongsi gambar2 yang menarik daripada peti mailbox saya..Semoga terhibur yew..Tengok baby rasa sejuk ja mata mmeandang..Ibarat kain putih yang belum diconteng..Suci sangat tengok muka2 baby baru lahir kan..Hmmm...Layan je la...






15 comments:

Zulfahmi Abidin said...

ish.....kecik gile dak2 nie....yg dapat comel2 mcm nie klu buang jugak tak tawu lah nk cakap ape..

ecah..merangkap anak cik nan said...

comeynye....

Nur Hawa Mohd Zin said...

alalal...ni bukan bby betol nih..hehehe...tapi tetap cute..mmg suke tgk baby tido..comel dan suci jerk

Sophie Al-yahya said...

alahai geramnyaaa tengok..!!!
mcm nak picit2 ajelaaa...

*cimOt* said...

aku nak anak comey lagu ni bile da kawen nanti..nak sepoloh!!hhahahaha

faiz said...

nasib baik ko xde gambar aku time aku kecik2..kalau tak masuk senarai jugak nih..huhu

Amir Said said...

comel tp mcm guna photoshop je, kan?

kema said...

suke beby yg last skali.... yg lain nmpk cm xreal sgt..huhu

jiHAN said...

cutenya!!!!!!!!!

MiMiEy :) said...

comel gilak.
geramnye..
arrggghh

Miya ✖ said...

what a very cute pictures i ever seen :)

Yanie J said...

eeee...comelnye.suka la baby comel mcm ni hihihi ;D

paiey said...

comellnyeee!! hehe i like baby

Anonymous said...

pengkritik bebas:

ni real ke edit ni??

Cik Ct Fadzil | Mytheora Grataful™ said...

huish geram cek!!!!!!!!!!
kalu dpt nih cbit2 pp tu!
heheheek peace no war mr potter! ((^__~))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...