Thursday, October 7, 2010

Info: Rahsia Bantal

Salam dan selamat pagi rakan2 bloggers, buat semua sahabat followers dan semua pengunjung setia blog ini..Dah bangun belum?hehehe..

Ok..Oleh sebab kebanyakkan kita ni baru bangun, so saya nak kongsi sedikit info pasal bantall..Tadi tido guna bantal tak? Berapa biji bantal yang anda perlu untuk tido? Anda tido peluk bantal tak? Macam2kan keadaan kita tido..So, apa kata korang baca kat bawah ni styl mana yang betul bagi anda..Ok..Selamat pagi...I follow di sinar.fm online...heheheh


1) Memeluk Bantal

Mereka yang suka memeluk bantal biasanya berjiwa
Seni. Mereka
Mempunyai penghargaan yang tinggi terhadap
Lukisan, muzik Dan sastera.
Perasaan mereka halus Dan jiwa mereka romantik.
Kadangkala Ada yang
Boleh membaca peristiwa yang akan berlaku melalui
Mimpi. Mereka
Juga sangat prihatin terhadap kesusilaan.

2) Menggunakan Banyak Bantal

Mereka biasanya kurang kenyakinan. Dalam
Kehidupan seharian
Mereka memerlukan banyak pendamping. Mereka
Jarang membuat
Keputusan sendiri, sebaliknya mendapatkan
Pandangan orang lain.

3) Tidur Dengan Satu Bantal

Mereka bukan jenis mengada-ngada Dan boleh
Menerima keadaan
Seadanya. Mereka juga membuat keputusan
Berdasarkan fikiran Dan
Bukan nafsu semata-Mata.

4) Meletakkan Bantal Di Bawah Kaki

Mereka mempunyai sifat kurang baik. Mereka jarang
Bergaul dgn
Org ramai, malah kaku dalam pergaulan.. Ini
Menyebabkan mereka
Cenderung bersifat egois. Mereka juga gemar
Menempuh jalan pintas
Untuk mencapai cita2. Mereka tdk suka berusaha.

5) Tidur tanpa Bantal

Mereka memiliki sifat percaya diri yang sangat
Tinggi.
Kadangkala sifat percaya diri ini akhirnya akan
Membawa kepada
Sifat ego.

6) Tidak punya bantal

Kasihan betul... Pergi kedai belilah satu, bukanya Mahal pun..!!

p/s: hehehe.. :)

11 comments:

zirconia said...

hahaha. lawak kot yg last sekali tu. saya yg nombor satu tu, tapi bab2 seni tu kurengg sikit. hehe

blog-tips-kurus said...

masa kecik wa suka tido dikelilingi bantal (buat kubu sbb selalu dibuli abg2). Sekarang guna 1 bntl pon da cukup :).

::FAIZ FARISH:: said...

aku suka kalau bilik aku ada banyak bantal. nampak macam best nak landing... tapi tido guna satu bantal je.

Nur Hawa Mohd Zin said...

huhu...ada betul gak kot...i follow...abang jem..heeh

sweetsal said...

takde bantal la nak tidor...hehe

areev19 said...

heee...takde button like ke? :P

nabil_potter said...

button like ade..tapi kena klik dekat tajuk dulu..

ribena.illina said...

yang no 6 nye info tu bes! hahaha~

paiey said...

sye yg no 1 kott..tp yg no 2 cam ye gak..haha

Nor Athirah Ismail said...

nombor 8 tu paling lawak . hihi

SitiMashitahSaidin said...

hahaha... sokong... no 8 paling lawak~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...