Thursday, October 7, 2010

Keputusan Penuh Perlawanan Piala Malaysia 2010 - 6 Oktober 2010

Salam dan selamat malam..Berikut adalah keputusan perlawanan piala Malaysia 2010 pada 6 oktober 2010..
Tahniah buat pasukan kegemaran saya iaitu kedah kerana terus tewas..Hahaha..Nada kecewa sebenarnya..Perlis nampaknya terus garang dengan membaham semua mangsa2nya degan cara yang kasar..Hehehe..ape2 pon, layan je la..


Negeri Sembilan 2 KL Plus 1

PKNS FC 0 Kelantan 4

Sabah 0 Terengganu 3

Pahang 1 Kuala Lumpur 0

Kedah 0 Perak 1

ATM 1 Johor FC 2

T-Team 1 Perlis 4

Felda United 1 Selangor 4

Majulah sukan untuk Negara

6 comments:

Anonymous said...

Pengkritik bebas:

adeuhhh.. kedah bleh kalah kat tempat sendiri plak tu.. sadis..
takpa2.. "kedah, kedah pantang kalah.. walau sakit jatuh dan rebah.. bangun lantas, semula gagah.."

bangun balik.. pulun kedah pulun.. !

saperakue said...

amat suka hati smpai tergolek2 jatuh kerusi bila tgk klantan menang 4-0...
~_~

shera haifa said...

4-0..ok

yob forever said...

kedah kalah di ipoh leeee
cayok perak cayok, singkirkan kedah dari senarai ha ha ha

yob forever said...

truskan pjuangan perak, bantai johor fc ckp2,

Anonymous said...

Pengkritik bebas:

Tu la kedah, suka sgt buat cerita hindustan.. kedah ni suka buat "come back" last2 minute.. mcm cerita hindustan.. mula2 kena labuh sampai separuh mampoih dulu, last2 kuat balik malah lebih kuat dari org yg sblm tu.. haha. semoga kedah berjaya dgn taktik "come back" tu.. come back bukan Dr Fadilah come to me...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...