Wednesday, October 20, 2010

Video Perkahwinan Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Halina

Assalamualaikum w.b.t dan selamat malam buat pengunjung blog ini, buat semua followers, senior-senior bloggers dan juga semua yang datang ke blog ini..Into macam uncapan nak bercakap la pulak..huhuh..

Pada 101010 baru2 ni telah berlangsung perkahwinan antara Angksawan Negara iaitu Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Halina..Perkahwinan yang dianggap simple dan very da cool...Dah tengok beluum gambar2nya?kalau belum boleh klik dekat sini.

Seperti biasa la, kalau ada gambar, mesti nak ada video kan..Sekrang dah memang jadi tradisi mungkin..Videographer memang sangat diperlukan sekrang ni..Kalau photographer dah berlambak2 ada..tapi videographer masih kurang lagi di Malaysia ni..So, tanpa banyak cakap, korang layan je dulu video montaj paper cut Dr Sheikh Muszphar dan Dr Halina.
video

kalau nak download boleh tekan kat bawah nie.

Download Video Perkahwinan Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Halina

10 comments:

bksempoi said...

nk wat bisnes video juga la..

d_LA said...

sumpah kreatif..menarik, sedih + hepi cam tgk m0vie :P

::FAIZ FARISH:: said...

Sweet.....

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Heeeeeeee. c0mel je. :)

lady XOXO said...

nabil tq for sharing.. gila cantek vid nie.. suka nya.. XO amik vid nie na.. nk share d blog..

MR Bang Miji said...

smart

ribena.illina said...

hohoho. kiuttt jek vdeo tuhh. heee~

nkara said...

shomelnye video kawen dorang... (:

Anonymous said...

beshh nya lauu jd cm dr halina

Anonymous said...

Helloo. Im too interested with your paper cut video. Klau i nak vdeo mcmne blh x?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...