Tuesday, November 9, 2010

Enty Pemangkin Semangat ni!!

Salam.Siapa kat berblog ni senang?Meh jawab kat sini..Huhuhu..Benda yang paling susah untuk berblog adalah bila tidak ada idea untuk update blog.Maka hasilnya terjadilah entry2 sebegini..

Minta maaf tak dapata nk BW lagi oleh kerana baru habis Exam..Baru 1 paper dah habis dari 4 paper kesemuanya.Tapi rasa seperti habis semuanya..Hehehe..Paper berikutnya adalah pada 26/11. LAmabat lagi..So, boleh rehat2 dulu..Huhuhu..

Maaf, sapa ada idea nak tulis ape bleh bagi idea kat bawah comment..Memang blur sgt ni..Otak dah tepu..So dalam process nak masuk recycle bin dan emtpy apa2 yang tak berkenaan..Berblog juga perlukan Mood ok..Macam study jugak..Kalau tak mood nak study, memang tak best la nak study pon..So, mood untuk berblog juga sama..InsyAllah malam ni mungkin mood akan kembali..Selamat Exam kepada yang berkenaan, selamat Berblog. :)

p/s: abaikan entry seperti ini..tiada input utk anda :)

11 comments:

nurezzat said...

haha mmg ngah takde idea nak update blog nih... =(

♡ Sutera Kasih ♡ said...

perlu mood & idea utk update blog huhu..

Anonymous said...

Pengkritik bebas:

kalau takda idea, lebih baik diam kot.. kan diam itu lebih baik. =)

jackieKOH said...

betol2..mmg susah belog ne~~ hehe..

gud luck nabil!!

.::WaNiE::. said...

citer pasal exam hahh

Nur Areefah said...

ohh exam..all the best ya ^_^

fiq said...

fiq esok paper bi. semoga berjaya nabil =)

SweetyMui2 said...

betul2..baru lepas satu paper dah macam habis semua papar!hikhik..gudluck!

::FAIZ FARISH:: said...

Kawan aku penah cakap, kalau takde idea nak tulis, crite je pasal jiran begadoh.. hahahaha make me gelak sakan.

::FAIZ FARISH:: said...

Kawan aku penah cakap, kalau takde idea nak tulis, crite je pasal jiran begadoh.. hahahaha make me gelak sakan.

diana said...

selamat berjaya untuk kamu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...