Saturday, November 6, 2010

MISS LOLLY'S | BIRTHDAY

Salam dan selamat pagi..Dah lama sebebnarnya tak menulis..Asik2 guna teknik cpe je..So arinini disebabkan xde idea+dipaksa+terdesak maka lahirlah entry ni yang bertajuk contest miss lolly's birthday..Secara jujurnya, tak pandai sangat nak join contes2 macam ni sebab tak pernah menang dan tak pnadai untuk goreng menggoreng..Tapi disebabkan beberapa faktor di atas, maka tak pe la miss..lagi satu sebab adalah  miss lolly agak lama menjadi kawan saya dalam dunia blog ini, maka saya join ..Tolong kawan2 la katakan..huhuh..

Contest ni mudah je sebenarnya..Kalau korang tak masuk agak rugi jugak sebebnarnya..baik korang masuk..Silap2 dapat Rm100..Boleh la nak beli baju raya..Hehehe..So, dikesempatan ini, saya selaku penulis blog nabilpotter.com ingin melontarkan sedikit ucapan sempena birthday miss lolly ni.. 
1- Semoga dengan bithday akan datang menambahkan lagi iman miss lolly dan mendapat keberkataNya.
2- Semoga terus menjadi insan yang berguna di dunia mahupun di akhirat.
3- Semoga menjadi anak yang solehah dan contoh buat adik2.
4- Semoga menjadi gadis yang disegani dengan ilmu agama dan adab sopan santun yang tinggi.

Apa lagi ek syaratnya...Ok..Kalau dapat Rm100 nak bagi hadiah ape ek? ok..For me hadiah ni saya akan bagi kalau dapat digunakan di dunia dan diakhiran..Melabur untuk saham di dunia dan di akhirat..Cmna tu? Kalau kita hadiahkan al-quran, org baca..InsyAllah kita berjaya mendapat sedikit saham untuk dibawa di akhirat sana..So dengan ini, Rm100 dapat beli al-quran terjemahan + kain sembahyang + tudung. InsyAllah benda ni guna tiap2 hari..Semoga dapat juga untuk saham akhirat sana..Sebelum tu.,untuk nak makan, amik kek secret reseipe 1 potong Rm6.70 hehehe=)

Haaa..Amik ko miss lolly suwuh sangat kawe masuk contest nie..hahaha..so, nak no account bank tak? Bila agak2 boleh bank in Rm100 nie? Hehehehe.. Minta maaf tak pandai nak memutar belit ayat.Jom la join kat sini..

p/s: saya ada account bank maybank, cimb, bsn, tabung haji..nanti bagi tahu nak yang mane ek..hehehe

21 comments:

suffer8zine said...

acc cimb kau ade 2 ke bro, heheh

Terkini : Mati disengat tebuan

nabil_potter said...

eh silap2..heheh..

princeduyong said...

epi beday to lolly...dah ke belum ni...?

ish malu la camni said...

apakah teknik cpa tu??!

LORD ZARA 札拉 said...

walalala~

teruja tengok Lolly~

:)

zirconia said...

happy birthday miss lolly. gudluck nabil ye :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

hagagaggaga,

tengs nabil. tu la jangan takut mencuba. ekekeke*

tengs 4 da wish =)

cimut munniey :) said...

sedapnya cake! belanja kita birthday coming soon 6t :( HIHI

ateyn said...

wah wah...gud luck!

jackieKOH said...

gud luck!! smoga menang...

klu menang tuu..share2 sikit..haha..secret recipe beli 2 potong..haha

btw, nice entri......

Jom terjah blog aku : ..::jacKsky.reaCHing da' sKy wITh tSuBasA::..

L.O.V.E hUnTeR said...

hahaha.. skema yg kewl! Gud luck!

Amir Said said...

all da best bro. smoga menang contest tu. selamat hari jadi jgk utk miss lolly.. :-)

LiSa KhAiRuL said...

waa..kek coklat indulgence tuh....
cdap3.....=)

LiSa KhAiRuL said...

waa..kek coklat indulgence tuh....
cdap3.....=)

::FAIZ FARISH:: said...

good luck

Anonymous said...

duit punya pasalllll...ape pn leh jd.hahaha...

Epul Azimi said...

wah,kek..kek..kek..lapar..hahaha]

semoga berjaya bro.:)

Shahazrin Saharudin said...

semoga berjaya....

Miza Yusof said...

good luck :)

Anonymous said...

The article was very interesting and informative for me. weight loss

Anonymous said...

Favoured friends, when I play a joke on not asked for require anyone to alleviate, but soul is such a cruel act, that
have to beg looking for help. I'm in a selfsame critical position, ask Your friends, avoid
they can, how much can. I will be deeply grateful to You.
Perfect Money U 1557851 E 1512655 correspondence: alexxx767@gmail.com
PayPal : alexxx767@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...