Wednesday, November 10, 2010

Video Terbaru Perkahwinan Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Halina

Salam.Weeding of the year bukan berhenti pada 101010 saja..Tapi insyAllah akan ingat untuk setahun ni..Pada bulan lepas kalau tak salah dah upload video yang ppaper cut tentang perkahwinan Dr Sheikh ni..Tapi kali ni, video yang betul2 video..Gambar yang betul2 diambil..Bukan paper cut lagi..So, layan je la..

Comment sikit tentang video ni:

1- Menarik dan Cool
2- Overall baik la :)

Tapi, video Nur Nadia S.M Nasimuddin macacm lagi terbaik jew :)



[Download]: Video Trbaru Perkahwinan Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Halina

Kredit to Saifulnang and da geng.

p/s:Xdapat tengok, download je la..
p/s: ye ke terbaru? terbaru tengok mungkin..heheh


10 comments:

darkbatman said...

aku pun rase yg nadia 2 lg best.. kagum gile fes tym tgk dlu..

nurfaiz shaidan said...

betol, setuju! video kahwin nadia paling best :DD

Useriez said...

saiful nang & candid syndrome best!

suffer8zine said...

mmg mantap la!

Terkini : Contoh Gurauan 'Manja'

IRAH HAJERAH AZMAN said...

Adeh nabil. perit hati aku tgk vc nie ~..~ oh dr sms =_="

sunmenghao said...

teringin nak kawing :hmm:

nkara said...

tak suka yg vidio wed nadia..
merepek...

faiz said...

video terbaik aku rasa hazriq and nurul..yang dalam water tu..terbaik giler! buat aku rasa cam nak kawen skang gak..wahahhah

nama.aku.lynn said...

pkahwinan nadia sgt dbomb!=)

diana said...

nadia tu anak jutawan..
memang la hebat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...