Wednesday, December 22, 2010

Come Back Entry

Assalamualaikum w.b.t.

Alhamdulillah setelah seminggu berada di Negara jiran Indonesia, akhirnya semalam telah berjaya tiba di tanah air Malaysia. Besrsyukur sangat2 sebab semuanya berada dalam keadaan baik..

Minta maaf sebab lama tak update blog. Bukan setakat blog aje tak update, email pon masih beratus2 tak sempat nak baca lagi..InsyAllah, entry ni merupakan entrty pemangkin untuk entry akan datang..

Banyak sangat pengalaman manis dan best untuk diceritakan semasa di Indonesia seperti saat di Gunung Merapi dan macam2 lagi la.

Hampir 8GB gambar berjaya di snap semasa di Indonesia..Gambar2nya insyAllah akan diupdate secepat yang mungkin di laman rasmi web gambar nabil pottter di www.nabilpotter.com.
Harini merupakan hari pertama di NEgara MAlaysia setelah seminggu berada di INdonesia..Mulanya ingat nak update entry harini, tetapi baru teringat bahawa ada Job petang tadi..Petang tadi ada job amik gambar akad nikah di Changloon Jitra..

InsyAllah segala gambar akan diupdate dari masa ke semasa..

Nak sambung baca email jab...huhu..

Wasalam..

10 comments:

Afiq Bukhari said...

selamat kembali nabil :D

ainakhani said...

wahh cepat cepat upload gamba di indon (:

Fiffy said...

wah.. g indon..

wat apa kt sana?

Safuraa Abdul Rashid said...

as salam ukhwah..
alhamdulillah selamat sampai ke tanah air..nnt update pic..sy datang singgah tengok ye..

cOnfuSeME said...

uitt...cepat2 upload..xsabor nk tengok..:)

*welcome back bro...

HanaBella said...

Welcome Back Nabil~~~ hehehe

*cimOt* said...

wah wah wah
sakan na...lama giler tak nampak angpa!!
ole2 ape dr sana??

SweetyMui2 said...

owh...welcome back!patutla hari tu tanya kabar xreply..sobss

BENA said...

nanti boleh la tepek gamba dr indonesia pulak kan . heeee~

nadey said...

wahhhhhhhhhh menarik gile vacation ko ni!xsaba nk tgk gmba

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...