Tuesday, March 1, 2011

Anwar Hadi | tudiaaaaaaaa...

Tu dia, dia maiii dah...Hahaha..Mesti kelakar kan kalau anda dah pernah tengok video anuar hadi.. Euww..adalah antara tajuk video dia yang agak best jugak la..Tapi sebelum tu, siapa dia anuar hadi ni ??

Sebenarnya saya pun tak kenal sangat siapa sebenarnya anuar hadi ni...Tapi disebabkan test TECS baru2 ni, kawan suruh tengok video ni katanya ok jugak bi dia walaupun campur2 dengan bahasa melayu..Tapi layan jeewwwwww...Hahaha..

Saya difahamkan anwar hadi ni orang kedah..Kebanykkan video dia mestia dia selit jugak cakap kedah..So, saya bangga jadi anak kedah.. hhuhu..Tak da kena mengena..Anuar hadi ni kalau tak saah pelajar dalam jurusan TESL. KAlau tak salah la..Kalau salah tolong betulkan..


Kalau haritu saya cerita pasal najwa latif..tapi anuar hadi ni jugak adalah produk daripada you tube sama seperti yuna, ana rafalie, cikgu shida dan ramai lagi kot..Tapi untuk makluman, anuar hadi ni bukanya artis yang menyanyi2 tu..tapi dia ebih kepada video yang beri pengajaran la..Video2nya adalah bedasarkan pendapatnya sendiri..Xde sangat la adegan kutuk2 mengutuk..Dia just huraikan apa yang dia rasa logic..

So far saya rasa enjoy je tengok video dia..Kalau korang belum tengok, boleh la search dekat you tube..Ini inianuarhadi..

p/s: maaf entry xde input lagi..just syok sendiri...huhu

27 comments:

FariehanIbrahim [LBC] said...

dia ngn matluthfi sgt cool~!
suke2! >.<

zahidah dihaz said...

tak pernah lgi tngok video dia...


New Entry: Mari belajar mewarna

humaira said...

ahak !! best giler !!
comel je die 2 .. ahemm...

*cimOt* said...

cek setuju ngan angpa..pengajaran yg berkesan..

nabiellll..long time no see..pa habaq??

wanie m'nJ said...

semua video anwar hadi ni dah tengok.hahaha.suka!!
siap like lagi kat fb..hgahahaha

wanie m'nJ said...

semua video anwar hadi ni dah tengok.hahaha.suka!!
siap like lagi kat fb..hgahahaha

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

yup video pasal euwww tu best..

haha

Hasrol Nizam said...

dia ni belajar kat sini ke, oversea? tapi aku lagi suka matluthfi..hehe

Pendapat anda?
jangan cepat melatah

SyahmiFikri said...

huhu!

yea.. best dia nie.. versi english la kann..

better than afiq says! haha

NadiRah said...

oh,penah tgk..tp matluthfi yang hasrol nizam ckp tak penah tgk pulak...

nama.aku.lynn said...

anwar hadi!best gileee dia nihh..
part plg best bila dia speaking..
matluthfi pon best..both have speciality..tak timbul isu sape best,sape lagiii best..kan2..;)

Anip said...

layan je, huhu. best ape..

jackieKOH said...

seriusss best..haha.. ak x suka layan Vlog ne.. tp slang dya semat.. hahaa

suffer8zine said...

mamamt ni mmg spontan

Terkini : Jual Aiskrim Susu Badan?

::FAIZ FARISH:: said...

penah gak tgk video dia

cik pulau said...

tak pernah tgk pn video dia.. hehe.. ^^,

+d.O.Y.A.h+ said...

nak matluthfi! ehehehe.

anwar hadi bes gak. lagi2 yg eww tukn. heee

Useriez said...

juz 4 info. anwar hadi ni ex KSAH~

AziziBasyah said...

tp cara yg matluthfi explain sesuatu isu tu lg jelas...btw, both of them are good~

Anonymous said...

knp jap eja anuar hadi jap eja anwar hadi?

Anonymous said...

knp jap eja anuar hadi jap eja anwar hadi?

Anonymous said...

knp jap eja anuar hadi jap eja anwar hadi?

Anonymous said...

knp jap eja anuar hadi jap eja anwar hadi?

Anonymous said...

knp jap eja anuar hadi jap eja anwar hadi?

Anonymous said...

knp jap eja anuar hadi jap eja anwar hadi?

Anonymous said...

knp jap eja anuar hadi jap eja anwar hadi?

Anonymous said...

knp jap eja anuar hadi jap eja anwar hadi?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...