Sunday, January 23, 2011

Najwa Latif | Artis baru yang berpotensi besar

Info PR: 0 I: 558 L: wait... LD: 528,955 I: 53Rank: 7 Age: Jun 14, 2007 I: wait... whoissourceRobo: yesSitemap: no Rank: 1628 Price: 961782 Density

Pernah dengar tak nama Najwa Latif? Sebenarnya kalau sebelum ni saya pon tak kenal sangat siapa la NL ni..Tapi mesti korang nak tahu jugak kan cmna boleh kenal artis baru yang akan meletop ni? Huhu..

Nak kenal lebih lanjut, boleh la search dekat google..Katanya adik najwa ni masih bersekolah lagi..Tapi tak pasti la betul ke tak..Lagu2 yang dia nyanyi memang best..Tak caya korang boleh tengok dekat you tube..



InsyAllah, tak lama lagi, najwa latif akan ada 1 wen page sendiri..http://www.najwalatif.com/

Saya kenal pada mulanya pada suatu hari bila datang ke bilik kwan saya nama dia faiz..Datang je tengok dia tengah layan lagu najwa latif..Eh..sedap jugak suara dia ni..Dari situ la start kenal dengan najwa latif ni..

Tapi apa yang best lagi, bukan sebab suaranya sedap je..Tapi so far tengok tudung masih melekat di kepala..Biasanya kalau artis ni, tudung mesti jarang2 la..Sebab tu antara sebab kenapa saya minat yuna sebab still pakai tudung walupun femes mana sekali pon..Ok la berbanding dengan artis2 lain..

Nak kenal lagi: ni blog dia--> http://najwalatifs.blogspot.com/

Entry ni hanya syok sendri..KAlau tak suka xpayah baca ok..Saya tak paksa pon kamu membaca..

p/s: maaf tiada input untuk entry ni..huhu
p/s: untuk ko najwa..baru buat blog folowers danh beribu2..ni yang bertahun buat blog nak dapat 2 ribu pon terkapai2..hahah

6 comments:

zool said...

nak buat camne dah dia ada bakat.. lepas tu ramai tolong promo.. aku ni nak dapat reader 1,000 sehari pun lum tentu

orange.shaker said...

yep2...,pernah tgk video die..sedap2..hihihihi:))

orange.shaker said...

yep2...,pernah tgk video die..sedap2..hihihihi:))

Anonymous said...

bukankah SUARA itu aurat bg seorang yg bergelar MUSLIMAH???
> apa pndapat anda???? <

Anonymous said...

ape2 pn,nice entry nabil.... = )
- anak ibu -

suffer8zine said...

huhu cumil kan die

Terkini : Pesta Kaut Beras Di Highway

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...