Thursday, March 24, 2011

Graduation Outdoor Photo is now open!

Pada tanggal 23/3/11 Pest KOnvokesyen ke 46 utm telah bermula dengan baik sekali..Semalam telah diadakan satu forum khas iaitu The Untold Story dimana mengisahkan mengenai Palestine..Alhamdulillah, sambutan memang amat menggalakkan..Tahniah buat semua yang terlibat..

Ok..bila ada pesta konvo, mesti akan ada yang nak konvo bukan? So, ingatlah kawan2, konvo hanya sekali..Tak de nak boleh buat 2 kali melainkan nak sambung master pastu PHD..Biasanya detik2 manis ni memang ramai orang yang akan terkenang kembali kan?

Dengan cara apa kita boleh buat kenangan dengan hari yang dikatakan agak bersejarah ni? dekat sini saya nak offer 1 tawaran hebat dari kami..RM50 per jam..Dalam 1 jam tu dalam 500 keping gambar tu rasanya senang2 je dapat..Kalau tak cukup dengan tu, perkhidmatan cuci pon boleh..

Kalau anda rasa jemu utk berposing, kami sediakan peralatan untuk anda seperti guitar, payung, balloon dan banyak lagi..Inilah masa anda..Anda berhak memilih lokasi yang anda berminat..Senang cakap, memang rugi sapa yang tak amik peluang ni..Kalau nak tempah untuk sem depan pon boleh..huhu...

Kenapa kalau masa kawin boleh bayar beribu2 hanya untuk gambar? Konvokesyen kami charge tak mahal pon..Rm50 je..Tapi kalau nak bagi lebih pon xpa je..hehe..Ok..Tempahan boleh dibuat sekarang..Hanya terbuka untuk warga UTM Skudai..Hubungi no yang telah dipamerkan diposter ok..

Cepat..cepat..Jgn lupa bagi tahu rakan2 lain...

p/s: 0137319039

38 comments:

suffer8zine said...

rm50 murah tu

Terkini : Belasah Ibu Sebab Kahwin Lain

nona nadnordin said...

wah macam best je tu..

nabil sem depan ada lg ke?

nabil_potter said...

a.a.sem depan pon ada lagi..

shera haifa said...

okeh nk book tuk sem dpan eh..insyallah..
:)

nur hidayah isa said...

nabil, aku nak gak tapi time aku grad nnti la...bulan 8/9 tahun 2012...ko ada lagi ke? hahaha

nur hidayah isa said...

bile blh amek bj utm bloggers...huuuu

nabil_potter said...

sem depan dan keatas ak sub kepada member ak..yang menang johan pertandingan anjuran fotokreatif tu..

::FAIZ FARISH:: said...

rm50, murahnya

IQ = Iez Qis said...

rugi tak ambik khidmat nih mse bf grad ari tuh~ huhu~ murah tu~

Anonymous said...

alprazolam drug xanax side effects pupils - can take 2mg xanax once

Anonymous said...

ativan pharmacy ativan vs xanax for sleep - lorazepam 1 mg sublingual

Anonymous said...

diazepam overdose diazepam dosage for anxiety - dosage of diazepam for anxiety

Anonymous said...

zolpidem cost zolpidem dose max - zolpidem usa to buy

Anonymous said...

buy zolpidem zolpidem tartrate 10 mg dosage - what is zolpidem tartrate 10 mg used for

Anonymous said...

generic ativan online uses for drug ativan - ativan 774

Anonymous said...

buy xanax bars online no prescription safest place buy xanax online - alprazolam ratiopharm 0 5 mg nebenwirkungen

Anonymous said...

buy zolpidem zolpidem no prescription needed - zolpidem 10mg tab torr

Anonymous said...

buy diazepam diazepam 2mg leaflet - buy diazepam 5mg online usa

Anonymous said...

buy ativan online + ativan withdrawal + exercise - stop ativan addiction

Anonymous said...

buy ativan ativan dose to get high - ativan vs xanax xr

Anonymous said...

buy xanax online forum xanax gg 256 dosage - buy xanax bars online cheap

Anonymous said...

buy diazepam 5mg diazepam high dose - diazepam 10 mg embarazo

Anonymous said...

buy diazepam buy valium online cheap usa - diazepam withdrawal timeline

Anonymous said...

xanax for sale without prescription generic xanax images - blue football 1mg xanax

Anonymous said...

soma no prescription back medication soma - jogo de soma online

Anonymous said...

buy soma online carisoprodol 350 mg good - illegal buy soma online

Anonymous said...

ambien pills ambien user reviews - ambien walrus toothpaste for dinner

Anonymous said...

buy valium uk buy valium safely online - buy valium belize

Anonymous said...

soma online soma medication interactions - buy soma online no rx

Anonymous said...

buy valium online valium 5 mg xanax - valium 10mg equal xanax

Anonymous said...

buy cheap soma where can i order soma online - buy soma

Anonymous said...

valium generic buy valium online canada - valium - 10 mg buy online

Anonymous said...

buy ambien online ambien cr alcohol - ambien side effects joint pain

Anonymous said...

buy valium online valium effects diabetes - valium vs xanax social anxiety

Anonymous said...

carisoprodol drug buy soma online from canada - soma medication pregnancy

Anonymous said...

valium no prescription valium 4 sale - can you buy valium mexico

Anonymous said...

generic valium online valium 477 - buy cheap valium online no prescription

Anonymous said...

I've been surfing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my view, if all site owners and bloggers made good content as you did, the internet will be a lot more useful than ever before.

my webpage :: Online Payday Loan
My website : Payday Loan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...