Thursday, May 5, 2011

Ekspedisi Mahasiswa Kental ( X-MAKE) 2011 | Penyertaan dibuka!

Besstnya sapa yang dah habis exam kan? Tambah2 budak final sem yang dah habis final..Lagi berganda diorang punya happy..Xpe2..Sabor je la..Ada lagi 2 paper menanti..Huhu..So, bila dah habis exam, mesti tak tahu nak buat ape kan? Tahu kan mulai tahun ni, student ipta cuti 4 bulan..4 bulan tu memang satu tempoh masa yang lama..

Untuk mengisi masa lapang anda dengan perkara2 berfaedah, Kelab Iqra UTM dengan bangganya mengajak mahasiswa diluar sana yang berminat untuk join exspedisi ni..Memang best la..Tiap2 tahun Kelab Iqra UTM akan buat aktiviti2 cmni..Memang mencabar jugak la..Nak tahu latar belakang X-MAKE kali ni, korang semua boleh tengok teaser yang diorang buat..Memang mantap habis la..

Berikut adalah detail mengenai program:

Tempat: Mersing
Tarikh: 16-18 Mei 2011




Tempat adalah terhad. Terbuka kepada semua mahasiswa, mahasiswi UTM skudai dan orang luar kalau berminat, mungkin boleh jugak kot contact pihak Kelab Iqra UTM. No telefon semuanya ada dalam video yang saya share ni..Tema kali ni adalah mengenai Misi Sultan Muhamad Al-Fateh..

Mungkin nak tahu detail boleh layan dulu video teaser ni..InsyAllah best..Layan~~

p/s: for more info --> http://kelab-iqra.blogspot.com/

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...