Sunday, June 26, 2011

Bloglist nabilpotter dibuka.Jom tukar link nak?

Salam 1 Malaysia buat semua pembaca..Seperti entry lepas,saya dah ade post bagaimana untuk tingkatkan trafik melalui bloglist..Ramai di kalangan bloggeers setuju dengan idea yang saya berikan..

Namun, kalau hanya teory without praktikal, nyata benda ni masih belum berjaya..InsyAllah, mulai July 2011, saya cuba untuk laksankan apa yang telah saya katakan..Kalau belum baca entry lepas, baik korang baca dulu..InsyALlah dapat membantu..

Seperti yang saya katakan, ape2 pon, setiap bloglist bergantung kepada tujuan anda sendiri..kalau tujuan anda nak dapatkan trafik, saya rasa inilah caranya..Kalau untuk suka-seuka sekadar beratkan blog, xpe la..Masing-masing punya blog, masing2 punya bloglist la..




Blog list untuk tahun ini akan dibahgikan kepada 2 category jugak..insyAllah la..Tukaran bloglist mesti dilakukan antar bloglist dan maksimum untuk bloglist adalah 15 sahaja..Lagi sikit lagi bagus..

Kalau ada sape2 yang nak letak bloglist dekat blog saya, boleh la berbuat demikian dengan tinggalkan url anda dibawah..Pastu, bloglist anda juga mesti maksimum 15 blog saja..Kalau lebih 15, saya memang takkan masukkan dalam bloglist saya..

Pemilihan bloglist kali ini adalah dari reference url yang singgah blog ni..Adil la kan, korang dah bagi nabil trafik, nabil pon nak bagi jugak trafik kat korang..Baru adil kan..Kepada yang berminat, jom kita exchange blog list...jom la..huhuh

Kuatkuasa mulai July 2011.

18 comments:

yean said...

http://yeansachealblog.blogspot.com/

Cik Kamoo said...

http://secretwordfromheart.blogspot.com/

My Name is Mar said...

musicbrilliant.blogspot.com..

Tawakal je join..
Sebab follower saya tak ramai..
Jadi possibility untuk wa nye blog jadik referral url tinggi, agak kureng..

efa nur said...

hye nabil, blog nabil dah lama ada dalam bloglist efa..hihihi
nak masuk bloglist nabil.. :D

http://efagurlz.blogspot.com

Ratu Tak Cantik said...

:) hye..read ur blog thu gengblogger.. care to visit mine?
http://ratutakcantik.blogspot.com
yeah..exchange link sekali.. :)

syAzAnA said...

syaz punyaa blog!

www.syazberry.com

zmah said...

Akak punya blog...

http://zmah-ceritaku.blogspot.com

FAUZI NOR said...

owh aku dah lama letak nabil potter kat sidebar aku.. ;p

www.akubypojie.blogspot.com

SweetyMui2 said...

nak jugak bleh?? :p
http://msmui2.blogspot.com/

cx's said...

mencuba. =)

http://www.cxopportunities.blogspot.com

PiDoT_OtAi said...

saya2 hehe..

http://otaikun.blogspot.com/

cikpepel said...

sllu jek dtg cni..skrg je jarang..

nk share je lah..kot2 da lupa

http://lightofdaprincess.blogspot.com

syaimz said...

hey hey abg nabil? HAHAHA

http://syaimzhebatz.blogspot.com

aLiAh said...

saya???

http://aliahzamri.blogspot.com

munirah said...

already letak blog kamu dlm bloglist 'popular di pasaran' =)

exchange bloglist.. www.thecahayabulan.blogspot.com

baizura said...

http://akuygblurr-baizurabadar.blogspot.com/

cimOt said...

nak gak...

http://akupunyepasalaaa.blogspot.com/

cx's said...

bloglist ni da update ke? ato aye yg tk tahu? Julai kan? hehe. sori tnye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...