Monday, June 20, 2011

DiGi WWWOW Awards | Hari Terakhir Mengundi

Tepat jam 11.59 mlm ni, undian semua akan ditutup dan tidak lagi dibuka. Agak lama jugak kalau diingatkan contest ni berlangsung..Rasanya hampir 2 bulan kalau tak salah..Agak lama jugak tu..

Sehubungan dengan tu, adalah penting untuk rakan-rakan sekalian untuk membuat undian terakhir kepada saya..Hehehe..

Last time masa tengok dulu adalah kedudukan yang ke 14. Tapi itu adalah beberapa minggu yang lepas la..tapi sekarang disebabkan diorang telah mematikan sistem ranking, maka tiada sapa pon tahu kedudukan terkini sehingga la 17 July 2011 ni..

Memang adat pertandingan untuk ada menang dan kalah..Tapi kalau kalah tanpa usaha macam tak best la kan..Kalau boleh tu, kita buat yang terbaik kalau kalah nak buat cmna kan?

Ok la..Jom la undi saya buat kali terakhir..1 account FB untuk 1 Vote..Mudah je hanya guna FB..

Tak menang tak pa..Tapi ada saingan pon dah cukup la tu..Ok..

JOm la undi.Jom la...Last dah nie...Ngeh3!!

=)

4 comments:

aqmalazmi said...

ERKK hari ni last ke??ok ok ok nak undi nabil potter.... okey done :D

::FAIZ FARISH:: said...

ade je ko ni AqmalAzmi....

ken said...

saya submit blog saya.. tapi malas nak dapat votes :P

aque said...

done :D hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...