Sunday, December 11, 2011

Kembali berblogging? Ek..!!

Assalamualaikum dan hai semua..

Hahaha...Memang agak lama jugak tidak menulis blog ini dan disebabkan berbagai masalah termasuklah hardisk laptop ni yang totally broken..Hampeh je..Semua data lost..Header punya data pon xde..So, buat masa sekarang ni header ni kekal sehingga menjumpai header yang asal.Hihihi

InsyAllah, masih lagi diberi kelapangan untuk kembali berblogging walaupun orang cakap blog ni hidup segan mati tak mahu..Tak kisah la ada orang nak baca ke tidak, as long as dapat taip dan beri something dekat blog ini dah cukup.

Dulu masa zaman student boleh la update blog satu hari 2 entry..Sekarang bila ada komitmen lain, 1 entry seminggu pun penat jugak la..Tapi ada jugak yang dah kerja, tapi masih tetap setia dengan blog mereka..Betul la, kerja orang masing2..Bidang pon masing2 kan..

OK la..Selamat malam dan jangan lupa hantar borang BR1M untuk dapatkan RM500.. Baca syarat2 dulu sebelum hantar..

Waslaam..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...