Wednesday, March 10, 2010

11 September satu konSpirasi BArat ?



Salam semua...
actually benda ni dah lama ada dalam laptop saya..
so, arini teringin plak nak kongsikan benda ni...
mungkinkah satu kebetulan,ataupun suatu rancangan yahudi..
selamat beramal.. :)

Cuba buat & lihat...

1. Bukak Microsoft Office Word.
2 tukar saiz font kepada saiz 48
3. Taipkan dalam huruf besar, “Q33 NY” . (Q33 NY ni adalah number pesawat yang melanggar WTC,11September)
4. Korang highlightkan Q33 NY tu kemudian tukar kepada font Wingdings Apa yang korang nampak?

Allahuakbar .. sesungguhnye benda ni dah lama wujud tanpa sesiapa yang menjangkakannye ... Kelihatan gambar sebuah Kapal Terbang melanggar WTC (menara berkembar) .. kemudian ade lambang tengkorak dan lambang yahudi ....SUBHANALLAH....

48 comments:

Supia Chao said...

Know bout this long time ago? But can't it be a coincident? Why we blame others when problems happen?

Farah Rifhan said...

aah la, betul la tukar mcm tu.

memang konspirasi yahudi ni dirancang lama dahulu. rancangan mereka memang begitu teliti dan rapi.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

aishoooo.

ni suratan atau kebetulan ?

fiD said...

yahudi yg buat tue..

hans said...

benda nih dah lama lah nabil

epulafea said...

aku mau ke gatsby deodorant street fair.. yahoo!!!

nabil said...

Farah Rifhan

rancangan yahudi amatlah rapi...longterm punya rancangan..

nabil said...

miss lolly a.k.a luvfareda

mungkin rancangan...
kita tak tahu...

nabil said...

fiD

mungkin ye... :)

nabil said...

hans

tahu...saja la nak remind balik...

nabil said...

epulafea

mungkit esok nuffnang email ak kot..

telagaburuk said...

sesungguhnya tipu daya Allah pasti mengatasi tipu daya mereka...

cikTi said...

salam,.

tq,pasal info nih,.
kalo x,,mg cikti x tahu,.
nmpak sgt geng2 diorang jgk yg rncang bnda nih,.
xkan terlalu kebetulan.

intan.dayana said...

wOh..wOh...kebetulan mungkin..whO knOws~

sweet.ants said...

meremang bulu roma...nape ek...takotnyer

a1zudd1n said...

tak silap aku..kat tafsir ke ape ek..ade jugak pasal 11sept ni..aku da lupe da

yatee said...

wah kau kata dah lama tapi kenapa aku baru tahu?hahh

nabil said...

telagaburuk

aiwah..Jazakallah..

nabil said...

cikTi

sama2...
betul2...rancangan yang begitu rapi...

nabil said...

intan.dayana

kebetulan yang dierancang maybe...

nabil said...

sweet.ants

ni la yang kita takut2kan..
rancangan diorang sgt merbahaya..
semoga kita tidak leka dengan persekitaran sekarang...

nabil said...

yatee

benda ni diorang cakap dah lama..
tapi sy pon 3 tahun lepas baru tahu..
so saya nak bagi tahu lagi kat rakan2 yang belum tahu..huhu
semoga mendapat info berguna...

Nurul Harun said...

dah lama juga benda ni kan?

nabil said...

Nurul Harun

bagi kita yang dah tahu mungkin dah lama...

tapi dalam berjuta2 bloggers ni, mustahil semua dah tahu..

wallahualam..:)

tenteraangin said...

memang da lama pun diorang rancang... Perang DUnia Pertama, Perang Dunia Kedua, Kejadian 11/9 dan Akhir sekali yang bakal berlaku... KEBANGKITAN DAJAL

Nip said...

mnde nie ak rase ade point jgk kalo kate drancang sbb dgn brlakunye kejadian nie, dorg gnekn kejadian nie sbgai sebab dorg serang afghanistan n iraq kn pastu?

Syida Shukor said...

pernah dengar benda ni dulu !

MiSz MaNja said...

walaupun benda ni dah lama.. tapi masih ada gak orang yg xtahu perkara ni.. g0od info nabil..

kakachan said...

penah buat bende ni 1 mase dlu. mmg tekejut. mybe kod rahsie dorang ni.

azizuan said...

aku da taw lama dah..cuma entri neh cam refresh balik..
organize crime kow2 baek pnya plan..hebat x hebat la..

nabil said...

tenteraangin

betul2...diorang merancang untuk hancurkan kita..pernahkah kita merancang jugak untuk lawan mereka??heheheh..satu persoalan..

nabil said...

Nip

yang pasti 11september memang dirancang..ak dah pernah tgk pendedahan yang dilakukan org amerika sendiri..diorang ni penipu...

nabil said...

Syida Shukor

bagus la..jangan sekadar dengar..cuba berfikir sejenak tentang benda nie.. :)

nabil said...

MiSz MaNja

betul tu MiSz MaNja...

bagi kita yang dah tahu mungkin dah lama...

tapi dalam berjuta2 bloggers ni, mustahil semua dah tahu..

wallahualam..:)

nabil said...

kakachan

mungkin juga..tapi akhirnya akan terbongkar juga kan...
Allah sebaik2 perancang.. :)

nabil said...

azizuan

manusia ni mudah lupa..termasuk la ak..

so kita ingatkan kembali rasanaya ok jugak kan..

betul2..tancangan yahudi agak teliti la..

rancangan kita cmna?heheh

Deep Down IN MyHeaRT said...

hmm...
sye no komen...
bende nie da lame sgt....

tp...
klu diorg sanggup bunuh rakyat sendiri utk kuasai dunia...
cipta konspirasi..
sye rase they could do more..

Anonymous said...

pengkritik bebas (aman):

assalamualaikum
tak kisah la benda ni dah lama ke baru pagi tadi ke, apa yg penting, kita kena sama2 perbikir. ambik iktibar dari kejadian ni, bukan sekadar bukak MsWord, paste pastu 'wow'..diharap kita semua dapat berfikir utk mengatasi rancangan jahat yahudi ini dulu, kini dan selamanya. kadang2 kita hanya bercakap di mulut "ya, mari kita boikot Israel" tp alih2, dok lepak kat McD gak..maklumlah, ada wifi, air refill free, port baik nak dating dan yg penting ala-ala GRand sbb bleh lepak McD. Sama2 kita renungkan. Jgn jadi mcm tin kosong, bising saja lebih tetapi isinya hanyalah kosong...

wassalam

Wanie-san said...

pernah try wat..mmg nampak cam btl..

nabil said...

pengkritik bebas (aman):

terima kasih pengkritik a.man.. :)

nabil said...

Wanie-san

j=jgn sekadar try...pikir la disebalik bnda ni.. :)

Pert Doherty said...

tapi.. ada gak yang kata Q33 NY ni xwujud pon..

Lanun Ranggi said...

ape ape pun...

takde flight samada local atau international yang guna no pendaftaran atau no flight macam tue..

semua flight menggunakan two letter code macam GF untuk Gulf Air, SQ untuk singapore Airline, AK untuk Air Asia. Hatta no pendaftaran pesawat pun macam tue. takkan ade flight atau no pendaftaran pesawat dengan tiga karakter di depan.

dan lagi..setiap flight mesti ade nombor untuk menunjukkan route mereka. contoh SQ 119, AK 2262 bla bla bla..

ade yang tak betul pasal no tue..mungkin ade yang memain dengan MS word..kebetulan jumpa macam tue..

Lanun Ranggi said...

tapi ape ape pun.
sesiapa pun yang buat..


mereka memang keji.

Alan said...

Sebenarnya bukan setakat ini sahaja yang yahudi buat. Banyak lagi seperti Coca-cola. Tak ramai yang tahu apa maksud coca-cola tue. Kalau di perhatikan betul-betul ada huruf "alif" kelihatan tetapi seolah-olah seperti huruf"c"

Maksud Coca-cola ialah "Tiada Mekah, Tiada Muhammad"

Sama-samalah kita renungkannya.

@ntu_@we said...

pergh la kan.

nk mintak izin nk letak kat blog jugakk

nabil_potter said...

dipersilakan..jgn lupa kreditkan yew :)

marina anakcikbob said...

tau kenapa di pilih 11 sept??
ade rahsia nye..
bukan kebtulan..
x kbetulan ttg diorg kat dalam dunia ni sebenarnye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...