Saturday, March 6, 2010

teRima KasiH geNG bloGGer(GB)


Salam kepada semua rakan2 bloggers..


Aduh…selesai sudah menjawab test microwave tadi…sekarang ni baru ada masa sikit nak update blog…tapi assignment masih bertimbun…biasa la student,last2 minit baru nak buat…hehehe…apa yang ko merepek ni nabil??ntah la…


Ok..abaikan intro tadi…bukan senang tau hendak buat intro untuk sesuatu entry..back to the topic,terima kasih Gb..kena plak tiba2 nak terima kasih??buang tabiat ke En nabil??hehehe…sebenarnya xde la nak buag tabiat sgt…tapi sikit2 ada la…hehehe..


Tadi pagi selepas subuh seperti biasa buka laptop…pastu terus ke bookmark button click GB dan my blog..nyata terkejut apabila NABIL_POTTER ada dalam list Paling Glamour Bulan ni…paham ke tak???hehehe….nak paham kena masuk blog ni..klik SINI..ye la,mana tak tekejut beruk, saya ni dah la budak baru…kata orang, udak hingusan lagi…pastu plak berada dengan senarai orang2 power…tekejut gak la…tapi saya tahu, mungkin tak lama kat situ..untuk harini je kot…hehehe.



Oleh sebab yang demikian, saya buat satu entry khas kepada GB kerana sudi memilih blog saya yang buruk ni…terima kasih admin GB…so dengan adanya entry ni, saya nak promote kepada blogger2 lain supaya jom heboh…eh silap…jom join GB…tidak dinafikan, selain traffic anda naik, ramai jugak kawan2 baru yang kita boleh jumpa…jom ramai2 kita join GB….

p/S: kepada otai blogger,saya budak baru.. :)

26 comments:

Aiza said...

sma2 kasih :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

ngee :D

yg paling glemer tu setakat mane kita aktif kat GB. lawat pr0file orang n say hie2 semua tu. tu yg jadiks paling glemer. kira ikhtiraf lah kan =)

ape pun GB mmg beshhhhh sgt !

Aidi-Safuan said...

wahhh...congratz! tahniah2~

fitri oh fitri said...

wah, bestnye, bila aku eh?! haha

amie said...

tahniahhhh//

Nabiel said...

aha!!
ko akhirnye..next nabil~miahahaha~
cayalah bro..
hehehe~
congrats2~mne tau pas nie dpt blogger bulan ini plak kn?
hehehe~confim aku jeles~haha:P

bellar0ssa said...

wah nabil.hebat2.huhu..kagum2..hehe.tahniah2.femes,

nabil said...

Aiza

ha???hehehe :)

nabil said...

miss lolly a.k.a luvfareda

waaa....miss lolly yang paling galmour dah datang...huhuh

betul2..GB memang best.. :P

nabil said...

Aidi-Safuan

thanks bro.. :)

nabil said...

fitri oh fitri

next time mesto ko plak...huhuh..tunggu jew.. :)

nabil said...

amie

eh...tiba2 plak rasa macam dapat anugerah oscar...huhuh...btw, tima kasih :)

nabil said...

Nabiel

weh bro...relax la...
ko memang terbaik la sekarang ni...
lagi pon saya ni baru je lagi...
hehehe.. :)
btw, tima ksaih la..huhuh

nabil said...

bellarOssa

mane ade femes pon...biase saje... :)
btw, tima ksih noh...

intan.dayana said...

tahniah budak kecik~!!

ibu dania said...

congrats ateh abin..

Farah Rifhan said...

salam perkenalan

congrates, nabil!

saya baru join GB hari ni, tiba2 no of visitors meningkat mendadak dlm beberapa minit. huhu!

http://farahrifhan.blogspot.com

a1zudd1n said...

aku rasa sebab ko rajin usya awek gb..tu yg jadi femes tu..tak pon..dyorg yg usya ko..hehe

nabil said...

intan.dayana

tima kasih :)

nabil said...

ibu dania

ngee...tima kasih ...

nabil said...

Farah Rifhan

salam perkenalan...
tq..
selamat datang ke GB yew.. :)

nabil said...

a1zudd1n

amboi2 din..ak rasa apa yang ang rasa tu salah la...
awek2 Gb yang tgk page ak...ak tak tgk pon page diorang :)

|| nemo mimosh || said...

waaahh! hebat! bagi la tips sket macam mana buley jadi top? :)

Nurul Harun said...

heheh, tahniah lor.. :D

Anonymous said...

Pengkritik bebas (aman):

tahniah di atas kejayaan saudara.!

ShueQry said...

Thanks Nabil...

dah 3 tahun blogging, saya betul-betul tak tahu yang geng Blogger ni wujud! Sebab baru kali ni saya beralih ke pasaran blogging dalam Malaysia. Thank you, thank you, thank you...

-ShueQry-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...