Saturday, April 3, 2010

[CONTEST]: Who Am i ?


Salam alaik kepada semua sahabat-sahabat bloggers sekalian…


Seperti yang diuar-uarkan pada entry lepas, saya bercadang untuk buat satu contest khas sempena 500 followers..hehehe..Kat sini saya nak describe secara ringkas dan padat mengenai contest yang amat mudah utk dapat hadiah. Contest ini adalah contest yang memerlukan saudara/ri untuk teka umur seorang kanak2 bedasarkan gambar-gambar yang diberi. Ingat, penyertaan adalah terbuka kepada semua bloggers yang mempunyai blog sahaja. Tiada bayaran dikenakan. Maksudnya FREE yew..Dah la free, dapat hadiah lagi..hehehe. Antara hadiahnya adalah barangan yang diimport khas dari Singapore dan ada lagi hadiah2 menarik.


Syarat-syarat penyertaan:
  1. Terbuka kepada semua bloggers.
  2. Mesti mempunyai blog.
  3. Satu penyertaan untuk satu blog. kalau ada 2 blog, boleh la teka 2 kali.
  4. Copy banner di atas serta linkkan kepada blog http://nabil-potter.blogspot.com.
  5. Syarat biasa iaitu mesti follow blog ini dan juga linkkan.
  6. Jika didapati syarat tidak dipenuhi, penyertaan anda dibatalkan.
  7. Keputusan juri adalah muktamat.
  8. Tarikh akhir adalah 30/4/2010
  9. Hint MUNGKIN akan diberikan. Sentiasa alert yew.
  10. Sila tinggalkan comment dan juga direct link untuk contest ini.
  11. Buat satu entry ringkas untuk contest ini.
  12. Jawapan anda tidak boleh ditukar ganti.
  13. Format jawapan, CTH: A(XX tahun), B(XX tahun), c (xx tahun)
Sebarang masalah boleh diajukan melalui e-mail atau ym.

p/s : [download banner di sini]

‘SELAMAt MENCUba’

32 comments:

hans said...

wah,da buat contest dah

p3perak said...

hai.. nak jOin..
BOleh??

nabil said...

hans

join la bro..huh

nabil said...

p3perak

dipersilakan...

.::WaNiE::. said...

waaa ok nanti join :D

p/s: tlg ingatkan saya pasal contest ni yep

Nabiel said...

bro~nti ade mase aku akn cbe join yea~
menarikkk~

mIsH IeRA cIK irAh said...

20/4 budak utm maseh dlm mood final lag weh.ko extend la weh! :P 31 april ker... :D

a1zudd1n said...

ntah..tau xpe..huu

nabil said...

ok la...taurkh ditunda...
din, ak habis exam 13hb..huhuh

Anonymous said...

pengkritik bebas (aman):

kalau takda blog tak bleh masuk ker?? adehh..

aziranadia said...

saya nak masuk~ main teka2 ye ;p

nabil said...

aziranadia

yup..teka2 jew

nabil said...

Anonymous

kalau xda blog xboleh la..huhu

nana said...

mcm best,nak join

nabil said...

nana

jom la join...free ja

Wanie Azeera said...

muka yang umur 9 tahun tu (ceh2 macam tau) sangat comel!!

nabil said...

Wanie Azeera

ha???gambar mane?ABC?huhuh

Anak Johor said...

ade blog..dah lepas syarat nak join..tp blog terpkse dirahsiakan atas sebab2 tertentu..hehehe..mcm mne tu encik nabil?

nabil said...

boleh je join...tinggal je link kat sini..xpon pm me..

joegrimjow said...

ahaa
menarik!
bukan peneka handalan
xpe
yg pntg teka

nabil_potter said...

joegrimjow

haha..contest simple2 je joe..busy final exam sekarang nie..

sila la join...huhuh

Anonymous said...

pengkritik bebas (aman):

saya dah join..anda bila lagi?? hehe
kas2 masuk.. tak ramai yg masuk, so keberangkalian tinggi wooo..

Anak Johor said...

pengkritik bebas...mnta jawapan...salah satunyer tu mesti anda..wahahahaha

Anonymous said...

alaaaaaa...hadiah dari singapore je? murah laa....buat la hadiah kete ke baru syok...tak nak laaa join...wek2...

bellar0ssa said...

ada kontest.huhu.menarik2.

nabil_potter said...

Anonymous

mcam mana tahu harga dia murah sedangkan barang pon tak tahu?anda mungkin membuat fitnah ke atas saya..so cmna?

nabil_potter said...

bellar0ssa

Dr bell, jom la join..huhuh

aizuddin.com said...

ceh..tau abis awal..huhu..takpe abis lambat..boleh sedut cite n game puas2 nanti..hehe

Nur Adawiyah said...

alaaa ni lemah ni .nmpk mcm 41tahun .tkpe la, ill try my best.lol

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Ngegegege :-))))

hadiah tu bape harga ? KEkeke *materialistik

Anonymous said...

pengkritik bebas (aman):

MyLook.com ialah sebuah enjin carian baru yang menawarkan saham percuma kepada ahli-ahli yang mendaftar dan melakukan carian menggunakan MyLook.com. Pendaftaran dan keahlian adalah percuma.

Sertai MyLook.com sekarang dan dapatkan:
-> 5 unit saham percuma setiap hari (maksima) sekiranya anda melakukan 5 carian menggunakan MyLook.com pada hari tersebut.
-> 5 unit saham percuma untuk setiap ahli yang anda kenalkan (tiada had).
-> Insentif 20% dari jumlah saham terkumpul ahli-ahli yang anda kenalkan dan 20% dari pendapatan bulanan mereka (tiada had).

Jom try! http://mylook.com/join.php?x=114338

cikTi said...

wow,..
ade contest kat sini.


tapi cikti ni dah fobia dah,.
masuk contest xpenah menang wlwpon skali,.

sgt tragis..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...