Wednesday, April 21, 2010

Kenapa saya mahu Ben Ashaari datang blog saya?



Salam kepada semua rakan2 bloggers…
Entry kali ni khas saya tujukan kepada bloggers yang tak asing lagi iaitu Ben Ashaari… siapa ben ni? Dia nie seorang diantara bloggers2 otai yang ada di Malaysia ni..otainya ben ni, dalam masa sehari dia boleh mendapat beribu2 unique visitor….mantop kan? Walaupun sudah berumah tangga, kerjaya beliau sebagai part time bloggers adalah sangat berbaloi2…huhuh…Dalam sehari, saya rasa berpuluh2 entry dia update ..Semalam sempat jugak menuntut beberapa ilmu dari abg ben ni…
Bagus abg ben ni sebab dia tak kedekut ilmu..ape je yang dia tahu, semua dia jawab…tapi kena ada time la nak tanya…dia pon manusia jugak…ada ank bini lagi..kalau dia bz tu, mungkin dia tak dapat melayan kerenah anda…thanks a lot abg ben pasal2 tips2 yang menraik semlam yang kita borak2 dekat gengblogger..
Berbalik kepada tujuan asal, kenapa saya nak blog ini dijelajah oleh abg ben sebab jujur cakap dia nie bloggers yang berpengaruh…kehadiran dia kesini memang akan member impact kepada traffic blog..bukan itu je, unique visitor juga maybe akan bertambah..sebab lain adalah, saya ni merupakan blogger yang baru kenal apa erti duni blog nie..so dengan pendapat,coment dan tunjuk ajar abg ben tentang blog ni, mungkin dapat meningkatkan lagi kualiti blog saya..Saya tak mahu dikategorikan sebagai blog sampah je..
Sebab2 lain adalah saya mahu menuntut ilmu berblog nie..Abg ben ni pendapatan untuk blog je sebulan dah beribu2…so, Alhamdulillah saya juga mempunyai target dan misi yang sama…hehehe…sharing is caring…itu je kot…selamat datang abg ben….kedatangan anda dialu-alukan..

14 comments:

kenwooi said...

hmm. cool.. although i have never heard of him.. =/

myra arshad (: said...

yeah, selalu jugak usha blog dia :)

milimilo said...

wonder how he manage his time to blog,to work to family n blablabla. =)

zairie said...

arap2 die terjah la blog ko.. XD

aizuddin.com said...

buat la mkn2 skit kt sini

hans said...

kacak gila ben ashaari nih
tapi aku kacak lagi
hahaa

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Warghhhhhh lagi mant0b trafik nnt =P

nabil_potter said...

kenwooi

hehe... :)

nabil_potter said...

myra arshad (:

nanti boleh la buat article...then t dia datang la lawat blog kamu...huhuh

nabil_potter said...

milimilo

he always bring along their netbook..
most of their free time was fullfill with update blog.huhuh

nabil_potter said...

zairie

insyAllah dia datang..
tapi mengikut waiting list dia, ak no 40..huhuh

nabil_potter said...

aizuddin.com

ha?mkn2 cmna tu din?

nabil_potter said...

hans

kalau ko kacak dari dia, ak kacak dari ko...
so, ak kacak lagi la..heheheh

nabil_potter said...

miss lolly a.k.a luvfareda

bukan itu fokus utamanya cik lolly...heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...